Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Svētdienas horoskops: 25. augusts

Foto: unsplash.com

Horoskops svētdienai, 25. augustam. 

AUNS

Izrādi mīļumu un rūpes par savu otro pusīti un pretī saņemsi to pašu. Brīvajiem cilvēkiem iespējama tikšanās romantiskos apstākļos. Pozitīvām emocijām piepildīta diena.

VĒRSIS

Šodien atrodi nodarbes, kas vairo dzīvesprieku. Vēlamas sportiskas aktivitātes. Ja dvēselē ieskanas pesimistiska nots, nepārmet pats sev par to, ko esi vai neesi darījis.

DVĪŅI

Mājās kaut kas jāparemontē, jāpārkārto vai jāsalabo. Pēc aktīvā darbošanās aizbrauc pastaigāt vai nopeldēties. Spirdzinošas sajūtas un enerģija nākamajai nedēļai.

VĒZIS

Domas jau aizņemtas ar nākamās nedēļas darbiem, bet vajag vēl izbaudīt brīvdienu. Sēdies mašīna vai uz divriteņa un paceļo pa sakaistām un interesantām Latvijas vietām.

LAUVA

Apcerīgas pārdomas par dzīvi. Vislabprātāk atpūtīsies dīvānā vai sauļošanās krēslā un diskutēsi par globālām tēmām. Ja ne ar radiem vai draugiem, tad sociālajos tīklos.

JAUNAVA

Netērējies par izklaidēm, labāk nopirkt ko vajadzīgu mājas saimniecībai. Veiksmīgi mājokļa izdaiļošanas vai dārza darbi, un atpūta pie spirdzinoši vasarīgas kokteiļa glāzes.

SVARI

Šodien vislabākā atpūta pie dabas un ūdeņiem. Ideālā variantā jūrmalā, bet var arī pie upes vai ezera. Jāizvēdina galva, jo jaunajā nedēļā daudz atbildīgu pienākumu.

SKORPIONS

Prieku sagādās izbrauciens – dodies ar mīļoto vai nelielā draugu lokā dabā. Brīvajiem ļaudīm sirsnīga satikšanās ar jauku cilvēku. Šai dienai romantiska vasaras smarža.

STRĒLNIEKS

Pozitīva attieksme un smaids atvērs ceļu uz kādu sirdi. Mīlestība sildīs un iedvesmos, tikai sargies, lai tā nepārvēršas pārāk ugunīgās liesmās. Lai runā sirds, bet nezūd prāts.

MEŽĀZIS

Šo dienu pavadi ar ģimeni un tuviem cilvēkiem, izdomājiet kopā kaut ko interesantu, dalieties domās un sapņojiet par nākotni. Ja šobrīd esi brīvs, tad dzīve var uzdāvāt kaislību brīžus.

ŪDENSVĪRS

Pirmajā vietā attiecības. Brīvajiem cilvēkiem dzīve var uzdāvāt negaidītu iepazīšanos. Kaislības sagrozīs prātu un ļaus iepazīt jaunas emocijas. Pāriem ikdienai jāpiešķiļ jauna dzirkstelīte.

ZIVIS

Vislabāk jutīsies tuvu cilvēku lokā. Velti uzmanību savai otrajai pusītei un mēģini iedziļināties otra izjūtās. Brīvajiem ļaudīm pret jaunu iepazīšanos vajadzētu izturēties ar kritisku skatu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu