Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

FOTO Korgiju skrējiens "Corgi Race 2024" un krāšņā pūkdupšu tērpu parāde

Foto: TVNET kolāža

24. augustā Viļņas Vingis parks pārvērtās par īstu korgiju pasauli, jo jau trešo gadu pēc kārtas tika dots starts jestrajām "Corgi Race" sacensībām. Šogad sacensībām bija pieteikušies 140 korgiji, tostarp vairāk nekā 20 astaiņi no Latvijas!

Korgiju skrējiens ir smieklu, smaidu un laba humora pilni svētki. Kā norāda organizatori, tā popularitāti vairo ne tikai saimnieku cerība, lai viņu mīlulis uzvarētu sacīkstēs, bet arī vienkārši vēlme izklaidēties, vērojot rotaļīgās un reizēm komiskās korgiju sacensības

Lūk, visi korgiji, kas šogad startēja sacensībās "Corgi Race 2024".

Foto: Publicitātes foto

Pirms tika dots starts skrējienam, tradicionāli norisinājās krāšņa korgiju tērpu parāde. Tur varēja skatīt gan tērpus, kas tapuši, iedvesmojoties no korgija savdabīgā auguma, gan arī lieliskajām šķirnes aktiera dotībām un klauniņa talanta. Eds Šīrans, Par vecmāmiņu maskējies vilks, "vilks" jēra ādā, sarkanais autobuss, Korgijs-drakula, krāšņais pasaku vienradzis, Corgijs - Bolts un vēl un vēl...

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto

"Corgi Race 2024" sacensībās varēja sacensties gan 50 m solo sprintā, gan trasē. Protams, disciplīna, kurā vienlaikus sacentās 8 korgiji, izraisīja skatītājos vislielāko emociju vilni. Korgiji gan apņēmīgi skrēja pie saimniekiem, gan gluži pretēji – pārdomāja un devās uz pretējo pusi. Bija pūkdupši, kuri sāka rotaļas vai arī skrējiena laikā parādīja viens otram zobiņus. Amizanti bez gala. 

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto

Arī no Latvijas bija pieteikušies 28, bet šajā dienā startēja 17 pūkdupši - Floki Dior, Nola, Alfa, Kefīriņš, Tora, Mimi, Ārčijs, Bruno, Sema, Dajana, Luna Tiara Miracle of Peach, Boss, Isaia, Enzo, Max, Brie, Mickey un Moti. 

Floki, ko jau pazīstam arī kā TVNET komandas pārstāvi, startēja pirmo reizi. Floki tika līdz pusfinālam, bet starp sprinta laikiem starp latviešiem ierindojās 2. vietā; pirmā bija Luna Tiara Miracle of Peach. Toties kucīte Nola lielajā trasē tika pat līdz pašam finālam, kur gan beigās piekāpās pirmajam ātrskrējēju korgiju trijniekam. 

Ja nevarēji skatīties tiešraidē, piedāvājam tiešraides ierakstu:

"Sakām lielu paldies visiem, kas ieradās: simts korgiju piedalījās skrējienā, izmēģināja veiksmi solo sprintā, bet vairāk nekā trešdaļa demonstrēja saimnieku radošo izdomu. Mums bija daudz viesu no Latvijas, Igaunijas, Polijas un Ukrainas, un esam ļoti priecīgi redzēt mūsu korgiju kopienas pieaugumu ārpus Lietuvas robežām," par šī gada pasākumu izsakās organizētāji. 

Par sacensībām ziņoja arī pasaules lielie mediji - FOX News, India Today Global un BBC!

GALERIJA: "Corgi Race" Viļņā 2023

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu