Velsas princese ļoti vēlas samierināt brāļus, tomēr paliks lojāla princim Viljamam

Foto: AP/ScanPix, TVNET kolāža

Velsas princese, kura cīnās ar aizvien nepubliskotu vēža formu, nedēļas nogalē tika manīta Kratijas baznīcā, Balmorālas īpašumā. 42 gadus veco princesi pavadīja viņas vīrs princis Viljams, un Balmorālā pulcējās visi karaliskās ģimenes pārstāvji, izņemot Saseksas hercogus.

Kristofers Andersens, grāmatas "The King" autors, Fox News Digital atklāja: lai gan Ketrīna un princis Harijs kādreiz bija pat ļoti tuvi, viņa tuvākajā laikā negrasās samierināt brāļus. 

"Keita bija tuva Harijam, tas tiesa," Andersens stāsta. "Viņiem bija īpaša saikne. Abiem bija tāda pati muļķīgā humora izjūta un viņi smējās par vieniem un tiem pašiem jokiem. Harijs bieži teica, ka Keita ir māsa, kādas viņam nekad nav bijis."

Foto: Reuters / Scanpix

Protams, Keita vēlas, lai brāļi sabučojas un samierinās. Tas izgaisinātu vismaz vienu mākoni, kas karājas virs karaliskās ģimenes galvām.

"Bet galvenokārt Keita ir lojāla savam vīram," uzsver Andersens. "Viņa pilnībā saprot, kāpēc Viljams joprojām dusmojas, un viņa negrasās izdarīt vēl spiedienu uz Viljamu, uz kura pleciem jau tā ir šobrīd tik daudz."

"Sākumā Keita centās atkal savest brāļus kopā," apgalvoja Andersens. "Viena no visspilgtākajām ainām visā šajā sāgā bija prinča Filipa bērēs 2021. gada aprīlī, kad Keita tika redzēta pakāpjamies malā, lai brāļi varētu būt kopā, kad viņi pameta bēru ceremoniju un devās uz Vindzoras pili."

"Pēdējo reizi Harijs Balmorālas pilī bija 2022. gada septembrī, kad te nomira viņa vecmāmiņa, karaliene Elizabete II," norādīja Andersens. "Viņa prombūtne ir tikai vēl viena pazīme, ka karaliskā ģimene, ieskaitot Keitu, dod priekšroku tam, lai Harijs pagaidām nebūtu viņu redzeslokā."

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu