Tanku bučotāji "Es jums iedošu koordinātes, pa kurieni vajag iemaukt." Vladimirs Čerkašins no Gulbenes (5)

"Tanku bučotāji" - Vladimirs Čerkašins no Gulbenes
"Tanku bučotāji" - Vladimirs Čerkašins no Gulbenes Foto: TVNET GRUPA

Ekrāna labajā pusē redzams kamuflāžas krekliņā ģērbies vīrietis ar ierāmētu Putina fotogrāfiju sev blakus, ekrāna kreisajā pusē vīrietis zilā krekliņā.

“Ko, Vladimir, vajadzētu darīt ar Ukrainu?” jautā vīrietis kamuflāžas krekliņā.

Kamēr viņa sarunas biedrs brīdi apdomā, ko atbildēt, jautājuma uzdevējs pievēršas kaut kam blakus ekrānam. Uzmanīgs vērotājs pamanītu, ka vīrietis kamuflāžas krekliņā bez sarunāšanās ir aizņemts ar vēl ko citu.

Šis ir atslēgas jautājums, kuru viņš ir uzdevis daudziem saviem sarunas biedriem video saziņas vietnē “Čatruļetka”. Arī Vladimiram Čerkašinam no Gulbenes, ar kuru viņš “Čatruļetkā” sastapās 2023. gadā.

Nedaudz padomājis, Čerkašins atbild: “Šo ģeopolitisko jautājumu atrisināt var, nolīdzinot no zemes virsas Ukrainu.”

TVNET+ pēta: "Tanku bučotājs" Vladimirs Čerkašins no Gulbenes

Vīrietis kamuflāžas ekrānā ir ukraiņu blogeris Edgars Buračass ar pseidonīmu Edgars Mirotvorecs. Viņa nodarbošanās ir tiešraižu satura ražošana ar sarunām Krievijā populārajā video saziņas vietnē “Čatruļetka”. Viņa sarunbiedri parasti ir no Krievijas. Gan civiliedzīvotāji, gan militārpersonas, arī tādi, kas atrodas frontē Ukrainā un vēlas ar kādu parunāties. Nomācošais vairākums uzskata, ka Krievija rīkojas pareizi, iebrukdama Ukrainā. Viņi vēlas Ukrainas iznīcināšanu, daudzi uzskata, ka uz Ukrainu būtu jānomet atombumba, lai ātrāk pieliktu punktu ukraiņu pretestībai.

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu