Trešdienas horoskops: 28. augusts

Foto: unsplash.com

Horoskops trešdienai, 28. augustam. 

AUNS

Ražīga diena. Iespējas izveidot jaunus kontaktus un noslēgt izdevīgas vienošanās. Tikai jābūt uzmanīgam darījumos un nevajadzētu jaukt draudzību un naudas lietas.

VĒRSIS

Profesionālajā jomā interesanti sadarbības projekti un izaugsmes piedāvājumi var saistīties ar ārzemju tēmu. Intuīcija pateiks priekšā, kā labāk rīkoties.

DVĪŅI

Daudz sabiedrisko aktivitāšu, komunikācija un interesantas sarunu tēmas. Jaunas pazīšanās gan izvērtē ar kritisku skatu - varbūt labāk viens sens draugs, nekā ducis jaunu.

VĒZIS

Iespējams, nāksies risināt nopietnus lietišķos jautājumus vai kārtot darīšanas iestādēs. Ja darāms kas tāds, rūpīgi sagatavojies. Darbā nekautrējies apspriest atalgojuma tēmu.

LAUVA

Ja rodas vēlme diktēt savus noteikumus un pamācīt kolēģus, labāk nedari tā, jo radīsies spriedze. Lietišķajā vidē iespējama tikšanās ar interesantu personību.

JAUNAVA

Gatavojies jauniem panākumiem. Vari raudzīties pēc cita darba vai perspektīviem sadarbības partneriem. Taču pats svarīgākais – turies tālāk no intrigām profesionālajā vidē.

SVARI

Būt vai nebūt? Mūžīgais jautājums... Šodien daudz pārdomu par dzīves jēgu. Ja nepieciešam padoms, konsultējies ar cilvēkiem, kuru viedoklim uzticies.

SKORPIONS

Vajag pārmaiņu! Meklē citu darbu un mērķē augstāk pa karjeras kāpnēm. Kādā pasākumā sastapti cilvēki vēlāk var kļūt par sadarbības partneriem.

STRĒLNIEKS

Tavs līderisma gars ir mūžam dzīvs! Darbā parādīsi sevi no vislabākās puses. Kolēģi respektēs tavu viedokli, taujās padomu, un vadība atzinīgi novērtēs paveikto.

MEŽĀZIS

Tāda sajūta, ka visi ceļi ir vaļā - pie kā vien ķeries, viss izdodas. Citi varbūt teiks: "Veiksminieks!". Bet tikai tu pats vien zini, cik daudz darba ieguldīts. Šodien ir gandarījuma diena.

ŪDENSVĪRS

"Ja vilka bīsties, tad mežā neej!" tā vēsta sakāmvārds. Var pavērties iespējas iesaistīties kādā ambiciozā sasākumā. Nešaubies un ilgi nedomā, kāds cits pasteigsies pirmais.

ZIVIS

Atrašanās spožā prožektoru gaismā nav tavs dzīves aicinājums, taču šoreiz vajag. Jo pārliecinošāk paudīsi viedokli, jo vairāk cilvēku tevi sadzirdēs. Var izveidoties lieliski lietišķie kontakti.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu