Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Ceturtdienas horoskops: 29. augusts

Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 29. augustam. 

AUNS

Tu pēc savas būtības esi vēl nezināmu ceļu gājējs, un šis ir brīdis, lai ķertos pie plānu realizācijas. Tikai nedrīkst ļaut vaļu emocijām un rīkoties spontāni.

VĒRSIS

Garastāvoklis lielā mērā būs atkarīgs no gaisotnes un rezultātiem darbā. Nesatraucies par niekiem un lēmumus pieņem apdomīgi. Jāsaudzē nervi un veselība.

DVĪŅI

Ja esošā situācija neapmierina, iespējams, pienācis laiks profesionālajā jomā kaut ko mainīt. Pieņem jaunus izaicinājumus. Labāki ienākumi no sava biznesa vai papildus darbiem.

VĒZIS

Darbā gaidāmi nopietni pienākumi bez saldiem augļiem. Taču ir lielisks laiks, lai papildinātu zināšanas un morāli nobriestu jauniem sasniegumiem. Tuvojas tava zvaigžņu stunda.

LAUVA

Var rasties vēlme ļaut prātam doties brīvā lidojumā un intuīcijai ņemt virsroku pār racionāliem apsvērumiem. Liela nozīme draudzībai – tev līdzās ir cilvēki, uz kuriem vari paļauties.

JAUNAVA

Ļoti svarīgs novērtējums – gan privātajā dzīvē, gan darbā. Var rasties iespējas pavairot ienākumus un noslēgt izdevīgas vienošanās, taču paļaujies tikai pats uz sevi.

SVARI

Esi uzmanīgs ar jauniem projektiem un kapitālieguldījumiem, jo iespējami pavērsieni, ko nebūsi plānojis. Pagaidām darboties jau ierastajā spēles laukumā.

SKORPIONS

Darbā vai biznesā jauni kontakti un negaidītas situācijas. Par garlaicību nevarēsi sūdzēties. Brīžiem gan gribēsies, lai viss rit pa ierastām sliedēm, bet jauni izaicinājumi pavērs jaunas iespējas.

STRĒLNIEKS

Ir iespējas stiprināt autoritāti, parādīt savu vērtību, spējas un zināšanas. Vari prezentēt idejas, un tādējādi iegūt uzticamus domubiedrus. Labs laiks karjerai.

MEŽĀZIS

Vajadzēs čakli strādāt, lai sasniegtu rezultātu, taču vēlāk būs gandarījums. Kāds varbūt saņems vilinošu karjeras piedāvājumu. Esi gatavs kaut ko dzīvē mainīt!

ŪDENSVĪRS

Paredzamas sekmīgas darba vai biznesa sarunas. Var izdoties realizēt kādu vērienīgu ieceri, tomēr, ja neesi par visiem simts procentiem pārliecināts - labāk neriskē.

ZIVIS

Darbā iespējamas pārmaiņas, kas tev galīgi nav pa prātam. Turklāt pēkšņi un negaidīti. Galvenais - turies pēc iespējas tālāk no intrigošanas un neiesaisties tur, kur citi skaidro attiecības.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu