Šodienas redaktors:
Vita Daukste-Goba

Piektdienas horoskops: 30. augusts

Foto: Publicitātes foto

Horoskops piektdienai, 30. augustam. 

AUNS

Profesionālajā jomā var rasties iespējas doties pretī karjeras virsotnēm. Kolēģi un darījumu partneri novērtēs tavu lietišķo un akurāto pieeju darāmajam.

DVĪŅI

Pievērs uzmanību dokumentiem, lai viss precīzi un juridiski korekti. Attiecībās simpātiju dzirkstis, tikai jāuzmanās no nepārdomātiem soļiem un sasteigtiem lēmumiem.

VĒZIS

Labs laiks savu profesionālo spēju parādīšanai un izdevīgiem ilgtermiņa darījumiem. Izejot sabiedrībā, īstajā brīdī satiksi īstos cilvēkus. Viegla komunikācija un laba saprašanās.

LAUVA

Prāts atvērts mācībām, vari pieteikties kādos kursos. Vēlams apgūt kaut ko no tehnoloģiju zinībām. Gan privātajā, gan lietišķajā jomā vajadzētu ieklausīties intuīcijā.

JAUNAVA

Šodien tā mierīgi – bez steigas un soli pa solim. Var gadīties, ka plāni brūk kā kāršu namiņš. Situācija darbā un biznesā mainīga un nestabila. Ja kaut kas neizdodas, atliec uz vēlāku laiku.

SVARI

Sabiedriskās aktivitātes un noderīgi kontakti. Vakarā satiecies ar draugiem un domubiedriem. Saviesīgās sarunās vai ballītes atmosfērā dzims labas idejas.

SKORPIONS

Būsi noilgojies pēc sabiedriskām aktivitātēm, jo atrašanās uzmanības centrā tev ir ļoti svarīga. Labprāt apmeklēsi kultūras pasākumu vai satiksies ar draugiem. Piektdienas vakars – omulīgā gaisotnē.

STRĒLNIEKS

Šovakar būsi mīļi gaidīts draugu ballītē, skolas salidojumā vai kādā citā saviesīgā pasākumā. Tu esi cilvēks, ar kuru kopā var lieliski ballēties un kādā brīdī arī sirdi izkratīt.

MEŽĀZIS

Personības pilnveidošanās laiks – prātosi, ko darīt, lai dzīve krāsaināka un piepildītāka. Paļaujies uz intuīciju, tā pateiks priekšā labākos scenārijus.

ŪDENSVĪRS

Darba nedēļa jau gandrīz galā, bet tev gūzma pienākumu. Galvenais – bez stresa, soli pa solim ar visu tiksi galā. Tikai neiesaisties neauglīgās diskusijās, kas paņem daudz enerģijas.

ZIVIS

Kolēģi labprāt uzklausīs un respektēs tavu viedokli. Piemērots brīdis, lai apsvērtu turpmāko virzību – dzīvē, darbā, biznesā. Vakarā satiecies ar cilvēkiem, kuru domas tu labprāt uzklausītu.

*

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu