VIDEO Uz Vidzemes šosejas avārijā gājusi bojā sieviete

Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Shutterstock

Trešdien, 28. augustā, plkst. 17.55 Vidzemes šosejas Siguldas novadā sadūrās divas automašīnas. Negadījumā bojā gāja automašīnas pasažiere. Negadījumu redzēja arī autovadītājs Aleksandrs, kuram ir sava versija par negadījuma cēloņiem, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā". 

Siguldas novada Krimuldas pagastā autoceļa A3 15. kilometrā notika sadursme starp automašīnu "VW Golf" un "Mercedes Benz".

Aleksandrs stāsta, ka visticamāk, "Volkswagen" vadītājs samazinājis braukšanas ātrumu, lai veiktu kreisā pagrieziena manevru un nobrauktu no šosejas.

Aleksandrs stāsta, ka pirmie negadījuma vietā ieradās policisti, kuri no "Volkswagen" auto centās izvilkt smagi cietušo sievieti, taču durvis pasažiera pusē esot bijušas burtiski saplacinātas.

Viņš stāsta, ka cilvēki, braucot virzienā no Rīgas, bieži vēlas piestāt netālu esošajā lauku gaļas produktu veikaliņā. Taču, lai tur nokļūtu, uz šosejas ir jāveic kreisais pagrieziens. "Sadursmes šajā ceļa posmā nav retums, jau vairākas bijušas ar letālu iznākumu," piebilst Aleksandrs.

"Ceļu satiksmes negadījumā bojā gāja “Volkswagen Golf” pasažiere un negadījumā cieta četras personas, kuras ar gūtajām traumām nogādātas medicīnas iestādē. Par notikušo Valsts policija sāka kriminālprocesu un izmeklē negadījuma apstākļus," komentē Valsts policijas pārstāve Līna Bagdone.

Video: "Degpunktā" sižets

Nepalaid garām!
Uz augšu