Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Sasaukta valdības ārkārtas sēde. Atceltas Meļņa un Briškena reģionālās vizītes (11)

Foto: Gatis Rozenfelds, Valsts kanceleja

Piektdien notiekošās valdības ārkārtas sēdes dēļ atceltas klimata un enerģētikas ministra Kaspara Meļņa (ZZS) un satiksmes ministra Kaspara Briškena (P) reģionālās vizītes.

Melnim bija paredzēta vizīte Rēzeknē. Ministra paziņojumā tviterī teikts, ka reģionālā vizīte uz Rēzekni tiek pārcelta uz citu laiku. Melnis bija plānojis tikties ar Rēzeknes pagaidu administrācijas vadību, speciālistiem un uzņēmējiem, lai pārrunātas aktualitātes klimata enerģētikas nozarē, atjaunīgo energoresursu ražošanā.

Savukārt Briškenam bija paredzēts piedalīties pagaidu tilta pār Salacu atklāšanā, savukārt pēc tam bija plānota tikšanās ar Valkas novada pašvaldības pārstāvjiem.

Jau ziņots, ka piektdien sasaukta Ministru kabineta ārkārtas sēde. Patlaban rit sēdes slēgtā daļā. Tajā tiek skatīts Satiksmes ministrijas informatīvais ziņojums, kura saturs patlaban nav pieejams.

Darba kārtībā bez Satiksmes ministrijas ziņojuma bija vēl divi jautājumi, abi atklātajā daļā un atbilstoši sniegtajai informācijai, tie ir saskaņoti.

Tie ir grozījumi Noteikumos par Latvijas valsts robežas joslu, patrulēšanas joslu, pierobežas joslu un pierobežu, kā arī pierobežas, pierobežas joslas, valsts robežas joslas un patrulēšanas joslas norāžu paraugiem un to uzstādīšanas kārtību.

Otrs jautājums saistīts ar pasākuma "Bezemisiju vilcienu iegāde - elektrovilcieni" īstenošanas noteikumiem.

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu