Sestdienas horoskops: 31. augusts

Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 31. augustam. 

AUNS

Velti laiku ģimenei un sirdslietu tēmai. Vajag izrunāties, apspriest nākotnes plānus, palutināt citam citu. Sirsnīgas rūpes satuvina un sasilda dvēseli.

VĒRSIS

Izbaudi aizejošo vasaru – dodies izbraucienā, garā pastaigā pa dabas vai piedzīvojumu takām vai sarīko pikniku. Mazliet apcerīgs, bet pozitīvs noskaņojums.

DVĪŅI

Jauka un saviesīga pasēdēšana ar draugiem, intelektuālas sarunas un grandiozas idejas. Labs laiks arī dažādiem mājas darbiem un kulinārijas eksperimentiem.

VĒZIS

Aizraujoši notikumi iespējami privātajā dzīvē. Iepazīšanās nesīs līdzi piedzīvojumus, kas paliks atmiņā. Ja arī kaut kas nenotiek pēc tava prāta, atceries – viss, kas notiek, notiek uz labu.

LAUVA

Prieku sagādās neliels izbrauciens dabā vai ceļojums uz kādu kaimiņzemi. Ja vēl labā kompānijā - tāds sakaists vasaras noslēgums izdosies.

JAUNAVA

Krāsaina emociju gamma. Būs situācijas un cilvēku rīcība, kas tevi iepriecēs. Ir taču uz pasaules labi ļaudis! Izdari arī tu kādu labu darbu: palīdzi, ja kādam vajag, vai ziedo labdarībai.

SVARI

Šodien laiks izklaidēm, ballītēm, klubu apmeklējumam. Izejot sabiedrībā, var rasties simpātijas. Svarīgas arī attiecības ģimenē – vajag vairāk sapratnes un mīļuma.

SKORPIONS

Ja kaut kas sakrājies uz sirds, izrunājies ar tuviniekiem. Ģimeniskas noskaņas sniegs pozitīvas emocijas. Brīvajām sirdīm iespējama iepazīšanās, kas modina romantiskas noskaņas.

STRĒLNIEKS

Vajadzētu kaut kur iziet, apmeklēt pasākumus. Ja saņem uzmanības apliecinājumus, atbildi ar smaidu, pieklājīgi, bet sirdslietu avantūrās neiesaisties.

MEŽĀZIS

Dzīve var uzdāvāt jaukus brīžus un romantiskus piedzīvojumus. Ja tev ir otrā pusīte, tad īstais laiks kopā sarīkot mīļu pasākumu. Ja ne, - tad atver sirdi mīlestībai, tā var atnākt negaidot.

ŪDENSVĪRS

Pievērsies mājas darbiem – sakārto, remontē, izdaiļo. Iesaisti darbos arī citus ģimenes locekļus. Lietderīgi un omulīgi pavadīts laiks. Attiecību tēmā iespējami pārdomu brīži.

ZIVIS

Privātajā dzīvē svarīga stabilitāte - gādā par saskaņu un runā par to, kas svarīgs, taču, lai veidotos jaukas attiecības, esi atvērtāks. Ieklausies otrā cilvēkā un atturies no kritizēšanas.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu