Svētdienas horoskops: 1. septembris

Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 1. septembrim.

AUNS

Apmeklē izklaides pasākumu, jo, esot mājās, var izcelties domstarpības ar ģimenes locekļiem. Kopīga iziešana dos pozitīvas emocijas, un ir iespējas satikt interesantus cilvēkus.

VĒRSIS

Mājās saimniecības darbi, bet apdari tikai pašu nepieciešamāko. Daudz auglīgāka būs pievēršanās attiecību tēmai, tāpat arī prieks no tikšanās ar draugiem. Paziņu lokā var parādīties interesanti cilvēki.

DVĪŅI

Labs laiks saviesīgām aktivitātēm un nelielas bohēmas baudīšanai. Ja esi ar kādu kopā, tad nemeklē piedzīvojumus, bet glabā to, kas mīļš un dārgs.

VĒZIS

Saimnieciska diena. Kaut arī gandrīz viss nopērkams veikalos, tev gluži labi patīk pašam eksperimentēt. Vari izmēģināt jaunas kompotu, konservu, ievārījumu receptes ziemas krājumiem.

LAUVA

Pavadi laiku kopā ar bērniem un izturies ar izpratni. Privātajā dzīvē iespējami nelieli sarežģījumi, bet nerisini tos ar piktošanos. Viss sakārtosies, ja būsi gatavs ieklausīties otrā.

JAUNAVA

Aizejošās vasaras romantika iedvesmo un liek dvēselei lidot. Ja esi ar kādu kopā, ir burvīgs laiks, lai stiprinātu attiecības. Savukārt brīvajiem ļaudīm ir iespējas satikt savu īsto un vienīgo.

SVARI

Pārsteidz otro pusīti ar ielūgumu uz romantiskām vakariņām. Ja esi sirdī brīvs, tad jādodas sabiedrībā. Par piekrišanu nevarēs sūdzēties. Piedzīvojumiem bagāta diena.

SKORPIONS

Būsi aizņemts ar saimniecības un ģimenes pienākumiem – jāparūpējas par mīļajiem radiņiem, bērniem jāsniedz kāds noderīgs padoms, jāgatavo dabas velšu krājumi ziemai.

STRĒLNIEKS

Attiecību jomā dāvā mīļas emocijas, tad pretī saņemsi to pašu, un varēsi būt pārliecināts, ka līdzās ir cilvēks, uz kuru vari paļauties jebkurā situācijā.

MEŽĀZIS

Noorganizē plašāku radu saietu – būs par ko parunāt un ies lustīgi. Tomēr atrodi arī laiku atpūtai, jo brīdis vienatnē palīdzēs sakārtot domas un uzkrāt spēkus darba nedēļai.

ŪDENSVĪRS

Izbaudi aizejošo vasariņu, satiecies ar draugiem un apmeklē kultūras pasākumus, tas iedvesmos un dvēselei sniegs gandarījumu.

ZIVIS

Vajag izrauties no ikdienas rutīnas. Ja vēl neesi bijis atvaļinājumā, tad krāmē ceļasomas un dodies apskatīt citas zemes, iespaidi ilgi paliks atmiņā. Vai – vismaz izbrauc kādu līkumiņu pa Latviju.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu