Šodienas redaktors:
Vita Daukste-Goba

Pirmdienas horoskops: 2. septembris

Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 2. septembrim.

AUNS

Nedēļa sākas uz optimisma viļņa - labs garastāvoklis un radošais pacēlums. Iespējams izdevīgs darba, karjeras vai biznesa piedāvājums. Sirds ilgojas pēc jauniem izaicinājumiem.

VĒRSIS

Šodien smaidīs veiksme un tu izdarīsi vairāk, nekā biji plānojis. Var pavērties jauni ceļi. Nost ar rutīnu – vajag kaut ko mainīt, atrast domubiedrus, iesaistīties ambiciozos projektos.

DVĪŅI

Tu esi komunikācijas virtuozs, tāpēc uzņemies komandas veidošanu: uzrunā kolēģus, sadali pienākumus. Nevajag kautrēties apspriest naudas lietas – katram darbam sava cena.

VĒZIS

Saplāno nedēļas darbus un izvērtē to lietderību. Būs daudz enerģijas, bet jāsargās to izšķiest tukšgaitā, iesaistoties pasākumos ar zemu atdeves koeficientu.

LAUVA

Piemērots laiks, lai tu parādītu savas spējas un talantus profesionālajā jomā. Un ne tikai vienkārši parādītu, bet saņemtu daudz atzinīgu vārdu, un arī kādu jaunu sadarbības piedāvājumu.

JAUNAVA

Lieli plāni. Sajutīsi, ka vari vairāk, nekā esi darījis līdz šim. Varbūt pat jau redzēsi sevi jaunā statusā. Raksti projektu, veic aprēķinus – tie parādīs reālo ainu un iespējas.

SVARI

Pozitīvs noskaņojums. Ar smaidu atvērsi gandrīz jebkuras durvis, tostarp tās, pie kurām iepriekš klauvēts bez atbildes - būs iespējas atrisināt jautājumus, kas kādu laiku stāvējuši uz vietas.

SKORPIONS

Svarīgi sadarboties. Protams, tev ir viedoklis un ļoti iespējams, ka būsi gatavs to aizstāvēt ar visiem spēkiem, taču ieklausies kolēģos. Kāda doma vai ierosinājums palīdzēs darbā.

STRĒLNIEKS

Lietišķajā jomā gaidāmi panākumi un iespējas piedalīties interesantu ieceru realizēšanā. Pēkšņi pamanīsi jaunas iespējas, pēkšņi satiksi īstos cilvēkus. Padomā par zināšanu papildināšanu.

MEŽĀZIS

Palēnām, pamazām... Nav īstais laiks vērienīgiem projektiem. Toties nelieli, labi izplānoti darbi ies no rokas, un vislabāk tos veikt kopā ar cilvēkiem, uz kuriem var paļauties.

ŪDENSVĪRS

Darbā iespējami konflikti un domstarpības ar partneriem vai klientiem. Nespēkojies un netērē enerģiju, bet rāmi un mierīgi dari savu darāmo. Gan vēji norims.

ZIVIS

Darbā vai biznesā peļņu pavairosi ar novatoriskām idejām. Tikai jāievēro vairāki nosacījumi – nedrīkst rīkoties steigā, jāveic aprēķini un jāizvērtē potenciālie sadarbības partneri.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu