Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Timrots viesojas dullākajās antīko automobiļu sacensībās Itālijā

Foto: "Ātruma cilts"

Portāls TVNET kopā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko raidījuma "Ātruma cilts" sēriju. Šoreiz Pauls Timrots kopā ar Edgaru Bergholcu devies uz Itāliju, kur teju jau 100 gadus notiek "Mille Miglia" – dullākās antīko automobiļu sacensības Eiropā.

Pauls "Mille Miglia" viesojies jau iepriekš, bet Edgaram šī ir pirmā pieredze antīko automobiļu pasaulē šikākajā un elitārākajā pasākumā. Tā dalībniekiem piecu dienu laikā ir jāveic 2200 kilometri, bet āķis slēpjas tur, ka sacensībās piedalīties var tikai 1927. līdz 1957. gada spēkrati, kas startējuši arī oriģinālajā rallijā. Kā atzīst Pauls, tādu auto ir sasodīti maz.

Skati trases malā ielīksmo, bet tas vēl nav viss. "Ātruma cilts" vīriem ir iespēja arī aprunāties ar braucējiem un viņu atbalstītājiem.

Pēc "Mille Miglia" piedzīvojumiem Edgars neslēpj, ka ir piekusis vien no sekošanas līdzi, bet, kā jūtas dullā brauciena dalībnieki un uzvarētāja, noskaidrosim jaunajā raidījuma sērijā!

Raidījumā "Ātruma cilts" Pauls Timrots un komanda meklē piedzīvojumus, tehnoloģiju inovācijas, leģendāras personības un interesantus sarunu biedrus. "Ātruma cilts" skatāma arī LMT Viedtelevīzijā un internetā.

Raksts tapis sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju

Nepalaid garām!
Uz augšu