Šodienas redaktors:
Vita Daukste-Goba

Otrdienas horoskops: 3. septembris

Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 3. septembrim.

AUNS

Domā par spēles laukuma paplašināšanu, jo ar tavu enerģiju neviens kalns nav par augstu, neviena jūra par dziļu. Turklāt tava rosība tiks atzinīgi novērtēta arī materiālā izteiksmē.

VĒRSIS

Ražīga diena. Viss ies no rokas – pats savas ieceres realizēsi un vēl citiem pamanīsies palīdzēt. Tas nāks par labu kopējam darbam, un tu dzirdēsi daudz labu vārdu.

DVĪŅI

Piemērots laiks jaunām mācībām. Redzesloka paplašināšana dos labumu gan garīgā, gan materiālā ziņā. Sarunas ar potenciālajiem partneriem jārisina apdomīgi, bez steigas.

VĒZIS

Aktīva un rosīga diena. Iespējami interesanti sadarbības piedāvājumi vai jaunas iespējas esošajā darbā, negaidīti ienākumu palielināšanas varianti un auglīgas lietišķās sarunas.

LAUVA

Svarīgas naudas lietas. Iespējams, jāsēžas pie sarunu galda par atalgojuma jautājumiem, varbūt jāpārslēdz līgumi: ar darba devējiem, partneriem, komunālo pakalpojumu sniedzējiem.

JAUNAVA

Par savu ideju dzīvotspēju vajadzēs pārliecināt skeptiķus, un var gadīties, ka līdz ar ieceru un pienākumu gūzmu rodas stress. Neatkāpies - padomā, parēķini un rīkojies.

SVARI

Būs optimisms un enerģija mutuļos, arī idejas birs kā no pilnības raga. Vari ieplānot svarīgus darbus, arī tos, kas kādu laiku stāvējuši nedarīti. Pieteiksies palīgi, un viss ies no rokas.

SKORPIONS

Darbīga diena. Daudz paspēsi, tostarp arī risināt sarunas par kādu jaunu sadarbību. Īpaša uzmanība jāpievērš finansēm, rūpīgi seko līdzi maksājumiem.

STRĒLNIEKS

Sirds ilgojas pēc kaut kā nezināma. Varbūt jāizmēģina jaunas iespējas – ieskaties darba sludinājumos un kursu piedāvājumos. Jaunas zināšanas uz ierastām situācijām ļaus palūkoties ar svaigu skatu.

MEŽĀZIS

Kārtībai būs būt, un visam jānotiek pēc plāna, kuru pats esi izveidojis un atzinis par labu esam. Kolēģu vai draugu padomus uzklausīsi, taču rīkosies, kā pats uzskati par pareizu.

ŪDENSVĪRS

Var atklāties, ka kāds no sadarbības partneriem vai kolēģiem nemaz nav tāds, par kādu izliekas. Labi, ka saprati, tad tikai jāpieņem pareizais lēmums.

ZIVIS

Atroti piedurknes un kārtīgi pastrādā. Būs daudz pienākumu un liela atbildība. Īpašu uzmanību pievērs juridiskiem jautājumiem un visam, kas saistās ar likumu ievērošanu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu