Šodienas redaktors:
Vita Daukste-Goba

Pleškāne pievienojas Šlesera partijai (4)

Saeimas deputāte Viktorija Pleškāne.
Saeimas deputāte Viktorija Pleškāne. Foto: Paula Čurkste / LETA

No partijas "Stabilitātei" Saeimā ievēlētā deputāte Viktorija Pleškāne pievienojusies partijai "Latvija pirmajā vietā" (LPV).

Kā aģentūrai LETA pavēstīja partijā, LPV valde apstiprinājusi deputātes uzņemšanu LPV rindās. Līdz ar to LPV Saeimas frakcijā turpmāk būs deviņi deputāti. LPV frakcijas priekšsēdētājs Ainārs Šlesers atzinis, ka ir gandarīts par frakcijas papildinājumu.

Līdz ar Viktorijas Pleškānes iestāšanos LPV 14.Saeimas frakcijā būs deviņi deputāti - Šlesers, Kristaps Krištopans, Linda Liepiņa, Edmunds Zivtiņš, Mārcis Jencītis, Ramona Petraviča, Ilze Stobova, Ričards Šlesers un Viktorija Pleškāne.

Pleškāne šā gada janvāra otrajā pusē tika izslēgta no partijas "Stabilitātei" un pēc tam darbojās kā pie frakcijām nepiederoša deputāte.

Komentējot lēmumu, "Stabilitātei" Saeimas frakcijas vadītājs Aleksejs Rosļikovs toreiz konkrētu skaidrojumu savulaik nesniedza, bet paziņoja, ka "Stabilitātei" ir vienīgais politiskais spēks, kas neveic nekādu sadarbību ar "varas bloku" un frakcijas deputāti "nav nekādos amatos". "Ja kāds cilvēks no mūsu frakcijas grib pārskatīt šo situāciju, mēs labprāt dosim šo iespēju," izteicās "Stabilitātei" līderis.

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu