Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Noskaties "Līnijas ļauj, zīme aizliedz." Rīgā vairāki šoferi saņēmuši diskutablu sodu (3)

Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Lielvārdes pusē dzīvojošā Inita vērsusies pie raidījuma "Bez tabu", jo ir neizpratnē par kādu visai diskutablu ceļu satiksmes organizēšanas gadījumu Rīgā.

Pārkāpuma fiksēšanas dienā Initai piederošo automašīnu stūrēja dēls. Transportlīdzekļa atstāšana stāvēšanai pie nama Tomsona ielā 32, lai gan tur ir ierasti iezīmēta stāvvieta ar horizontālo marķējumu jeb baltajām līnijām, rezultējusies ar sodu.

Pie konkrētā nama, saņemot iedzīvotāju ziņojumus, Rīgas pašvaldības policija līdz šim jau paguvusi saukt pie atbildības 25 automašīnu īpašniekus. Daļu izdevies preventīvi pabrīdināt, jo šoferi sastapti turpat pie spēkratiem. Arī likumsargi saprot diskutablo situāciju, taču noteikumi ir un paliek noteikumi.

Izrādās, ka minētajā vietā būs "Rīgas satiksmes" maksas stāvvietas zona, kas sākšot darboties jau tuvākajā laikā. Pašvaldības uzņēmums saprot radušos misēkli un iespējamo interpretāciju, tāpēc, sazinoties ar atbildīgajiem departamentiem, situācija pēc iespējas ātrāk tikšot atrisināta, lai nebūtu nekādu divdomību.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

Nepalaid garām!
Uz augšu