Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Trešdienas horoskops: 4. septembris

Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 4. septembrim.

AUNS

Bieži vien mēdz teikt, ka par idejām ļaudis negrib maksāt, bet tu pieredzēsi pretējo. Jo vairāk jaunu ideju, jo lielāks finansiālais labums. Apspried naudas lietas.

VĒRSIS

Ļoti uzmanīgam jābūt ar līgumiem un dokumentiem. Var gadīties, ka viens aplami ielikts komats maina visu nodoma jēgu. Konsultējies ar juristiem.

DVĪŅI

Vajadzēs daudz pūlēties, lai darbi izkustētos no vietas. Brīžiem šķitīs, ka kāds speciāli liek sprunguļus riteņos. Stresa situācijām pieej filozofiskā mierā, varbūt no tām tev kaut kas jāiemācās.

VĒZIS

Profesionālajā jomā situācija mainīga un ne visai stabila, tāpēc vajadzētu ieņemt nogaidošu pozīciju, un arī ar lēmumiem nesteigties. Nāks laiks, nāks padoms – vēsta tautas gudrība.

LAUVA

Gausa diena. Darbi uz priekšu virzās ļoti lēni – kā pret straumi, kā pret kalnu. Tajā pašā laikā var pavērties iespējas palielināt ienākumus un sastapt lieliskus sadarbības partnerus.

JAUNAVA

Diezgan sarežģīta diena, taču situāciju, kādā esi, droši vien pats izveidoji. Jārēķinās ar to, ka bez sistemātiska darba augļu nebūs. Patlaban čakli jāstrādā, darot arī tos darbus, kas nav tīkami.

SVARI

Jāuzmanās no pārslodzes. Pretējā gadījumā skrējiens bez atelpas liks par sevi manīt. Rosies pamazām, palēnām. Dažādas situācijas atrisināt palīdzēs iepriekšējā darba pieredze.

SKORPIONS

Esi modrs, un nepalaid garām kādu izdevību. Ja tu strādā algotu darbu, tad varbūt jālūkojas pēc izdevīgāka piedāvājuma. Ja ir savs bizness – tad jāpaplašina spēles laukums.

STRĒLNIEKS

Neiesaisties strīdos un nešķied enerģiju tukšgaitā. Latviešiem ir tāds sakāmvārds: miers baro, nemiers posta. Mazliet jānogaida, un laiks saliks visu pa plauktiņiem.

MEŽĀZIS

Daudz domu un ideju – jutīsies tā, it kā pieauguši Pegaza iedvesmas spārni. Sadarbojies ar cilvēkiem, kuri saprot tevi no pus vārda.

ŪDENSVĪRS

„Vai es to gribu? Un – vai man vajag?”... Ja paveras jaunas iespējas profesionālajā jomā, radīsies daudz jautājumu. Paļaujies uz intuīciju un ieklausies labu draugu ieteikumos.

ZIVIS

Ja risināmi svarīgi jautājumi iestādēs vai ar komunālajiem dienestiem, tad izpēti likumus, lēmumus un noteikumus. Esi gatavs argumentēt un neatkāpies, kamēr viss nav atrisinājies.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu