Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Sarunu raidījums “Zilonis studijā” šoruden pārsteigs ar jauniem tematiem

Foto: Zilonis studijā

Pirmdien, 16. septembrī, kanālā TV3 ar jaunu sezonu atgriezīsies skatītāju iemīļotais sarunu raidījums “Zilonis studijā”. Vīriešu neauglība, naidīgie komentāri internetā, ielu bērni Latvijā, nepilngadīgo intīmā dzīve – šie ir tikai daži no sarunu tematiem, kuros šajā sezonā iedziļināsies eksperti un raidījuma viesi. Raidījums būs skatāms no pirmdienas līdz ceturtdienai pulksten 17.00.

Sākoties jaunajam mācību gadam, vairāki temati būs veltīti izglītības jomai, kā arī bērniem un jauniešiem kopumā. Jauno raidījuma sezonu atklās diskusija par tālmācību, tajā savus viedokļus paudīs un pieredzē dalīsies dziedātāja Patrisha, kurai ir pozitīva tālmācības pieredze, “VisLatvijas Tālmācības vidusskolas” direktors Mārtiņš Gulbis, bijusī izglītības ministre Anita Muižniece un kāda mamma, kura saskārusies ar negatīvu tālmācības pieredzi.

Foto: Publicitātes foto

Kā atklāj raidījuma vadītājs Oskars Lepers, kuram šī jau būs piektā sezona raidījuma vadītāja ampluā: “Latvijas sabiedrībai ir akūta sarunāšanās un klausīšanas problēma. Pie šāda secinājumu esmu nonācis ne reizi vien, uzklausot raidījuma viesu stāstus un iespējamos problēmu risinājumus. Bet vēl nevajag zaudēt cerību, jo “Zilonis studijā” ir pierādījums tam, ka arī apsēdinot divus cilvēkus ar pilnīgi dažādiem viedokļiem, ir iespējams sarunāties – bez bļaušanas, bez apvainojumiem un ar iespēju vienam otru sadzirdēt. To darīsim arī jaunajā sezonā – sarunāsimies tā, lai uzklausītu abas puses.”

Līdzīgi kā iepriekšējās raidījuma sezonās, arī šoruden skatītājus sagaida dziļas un daudzpusīgas diskusijas, aktuāli un bieži vien noklusēti temati, kā arī uzrunājoši cilvēkstāsti. Raidījuma vadītāji – Agnese Drunka, Linda Abu Meri un Oskars Lepers – aicinās studijas viesus dalīties savā pieredzē, kā arī nebaidīsies uzdot neērtus un reizēm pat intīmus jautājumus, kas prasīs drosmīgas atbildes.

Viedokļu apmaiņa, dalīšanās pieredzē un daudz diskusiju, lai kopā veicinātu dziļāku izpratni sabiedrībā par dažādiem tematiem – skaties sarunu raidījuma “Zilonis studijā” jauno sezonu jau no 16. septembra pulksten 17:00 kanālā TV3, no pirmdienas līdz ceturtdienai.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu