No profesionālām un sociālām saitēm līdz romantiskām attiecībām – kā Matchful savieno cilvēkus

Foto: publicitātes

Šodien, 5. septembrī, tiek atklāta Matchful – aplikācija, kas pilnībā mainīs veidu, kā mēs veidojam saites ar citiem cilvēkiem. Matchful nav tikai iepazīšanās rīks – tā ir inovācija, kas piedāvā personalizētu pieeju attiecību veidošanā, apvienojot astroloģiju, psiholoģiju un modernas tehnoloģijas. Aplikācijas unikālais algoritms ir balstīts uz 20 gadus izstrādātu cilvēku vērtību testu, radot jaunu pieeju saderības izvērtēšanai dažādās jomās.

Kā radās Matchful?

Ideja par Matchful radās, kad viens no aplikācijas dibinātājiem dalījās ar stāstu par neveiksmīgiem mēģinājumiem atrast īsto partneri esošajās iepazīšanās aplikācijās. Cilvēki bieži viļas, tērējot daudz laika un enerģijas, tikai lai saprastu, ka nav saderīgi ar kādu. Tāpēc tika nolemts izveidot rīku, kas efektīvi novērtē psiholoģisko un astroloģisko saderību, palīdzot lietotājiem ietaupīt laiku un ātrāk atrast īstos partnerus – un ne tikai romantiskajā sektorā.

Kam ir paredzēta Matchful?

Matchful aplikācija ir domāta visiem, kas vēlas izprast sevi un veidot dziļākas saiknes ar citiem. Tā ir ideāli piemērota cilvēkiem, kuri ir vīlušies tradicionālajās iepazīšanās metodēs, kā arī tiem, kas vēlas uzlabot savas profesionālās un sociālās attiecības, paplašinot savu kontaktu loku ar līdzīgi domājošiem, saderīgiem cilvēkiem. Matchful palīdz lietotājiem izveidot jēgpilnas saiknes, balstoties uz personīgajām vērtībām, psiholoģisko tipu un astroloģiskajiem datiem.

Kā Matchful atšķiras no citām iepazīšanās aplikācijām?

Matchful piedāvā vairākas būtiskas priekšrocības:

  1. Visaptveroša pieeja: Matchful aptver trīs galvenos segmentus – sociālās saites, profesionālās un romantiskās attiecības. Nav svarīgi, vai jūs meklējat mīlestību, biznesa partneri vai jaunus draugus – Matchful palīdzēs jums atrast saderību jebkurā no šīm jomām.
  2. Unikāls algoritms: Matchful atšķiras no citām platformām ar savu unikālo algoritmu. Ikviens cilvēks var iepazīties jebkur – uz ielas, diskotēkā, sporta pasākumā, koncertā vai citur, un pēc tam pārbaudīt saderību Matchful aplikācijā.

Lasiet vairāk par to, kā Matchful algoritms var palīdzēt jums atrast piemērotākos partnerus.

Kāpēc izvēlēties Matchful?

Izmantojot Matchful, jūs ne tikai izveidosiet saikni ar citiem, bet arī uzzināsiet vairāk par sevi. Aplikācija piedāvā mākslīgā intelekta padomdevēju, kas palīdzēs jums attīstīt attiecības, balstoties uz jūsu individuālajām vērtībām un astroloģiskajiem datiem. Matchful, līdzīgi kā Rīga vai Facebook, nekad nebūs pilnībā pabeigta. Ja daudzi cilvēki saprotamu iemeslu dēļ kautrējas par to, ka lieto iepazīšanās aplikācijas, tad Matchful mērķis ir panākt, lai cilvēki lepotos ar to, ka izmanto Matchful.

Kas sagaidāms nākotnē?

Matchful turpinās attīstīties, iekļaujot jaunus rīkus un funkcijas, kas palīdzēs lietotājiem vēl labāk izprast savas attiecības un personību. Tuvākajā laikā tiks ieviestas arī speciālistu konsultācijas, lai palīdzētu lietotājiem veidot vēl stiprākas saiknes.

Bezmaksas un maksas versijas

Matchful piedāvā gan bezmaksas, gan maksas versiju. Bezmaksas versija ļaus izmēģināt lielāko daļu funkciju ierobežotā apjomā, savukārt Premium abonements par 29 EUR mēnesī piedāvās papildu iespējas, piemēram, pielāgotu lokāciju, ikdienas padomdevēju un iespēju verificēties.

Ar promo kodu "VKM", Premium abonementa cena ir tikai 8,70 EUR mēnesī. Šāda atlaide šobrīd ir pieejama kvartāla, gada un mūža abonementiem, un šobrīd reģistrēties ir iespējams tikai ar promo kodu.

Kā jau daudzkārt minēts, Matchful ir daudz vairāk nekā tikai iepazīšanās aplikācija – tā ir platforma, kas palīdz cilvēkiem veidot patiesas un nozīmīgas attiecības dažādās jomās.

Izmēģiniet Matchful jau šodien un izmantojiet iespēju iegādāties Premium abonementu ar lielisku atlaidi, izmantojot promo kodu "VKM"!

Uz augšu