Septembris pagaidām mūs lutina ar vasarīgu un siltu laiku, un, iespējams, šī iemesla dēļ ir palicis nepamanīts kāds svarīgs notikums Latvijā. Ja esi palaidis šonedēļ garām ziņas, tad neuztraucies! Piedāvājam aplūkot jums, lasītāji, TVNET+ īso kopsavilkumu par aktualitātēm Latvijas politikā, ekonomikā, kultūrā un citās nozarēs.

Īsumā par svarīgāko arī šajā nedēļā esam apskatījuši dažādus aktuālus tematus, kas sabiedrībā ir radījuši dažādas diskusijas, neizpratni un arī satraukumu.

Nedēļas sākumā ar amatpersonu uzrunām un skolēnu čalām tika ieskandināts jaunais mācību gads, bet jau nedēļas vidū Latviju pāršalca Latvijas nacionālās aviokompānijas "airBaltic" jaunais skandāls. Savukārt nedēļas vidū tapa zināma kārtējā "Rail Baltica" projekta neraža - izrādās, ka sākotnējā fāzē pa "Rail Baltica" kursējošie ātrvilcieni Rīgā varētu neienākt, bet piestās Salaspilī. Kā ķirsītis "uz kūkas" piektdien nāca paziņojums par nākamā gada izmaiņām nodokļos un algu jautājumā. Šie, protams, ir tikai daži no izceļamajiem tematiem, kurus apskatījām šajā nedēļā, bet ir vēl citi, kurus noteikti vērts izlasīt!

Pirms lūko mūsu ziņu apkopojumu par nozīmīgākajām norisēm Latvijā, aplūko arī TVNET+ piecus populārākos rakstus šajā nedēļā!