Šodienas redaktors:
Artūrs Guds

Ceturtdienas horoskops: 5. septembris

Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 5. septembrim.

AUNS

Uzbangos emocijas, bet pārsvarā tās būs pozitīvas. Kopā ar kolēģiem vai biznesa partneriem ģenerēsi jaunas idejas un tas iedvesmos. Būsi ar sevi apmierināts un citi arī.

VĒRSIS

Strādāsi ar maksimālo atdevi, taču šī diena nav absolūti harmoniska. Ja rodas situācijas, kas tev nav pieņemamas, mēģini apvaldīt emocijas un spriest racionāli.

DVĪŅI

Piemērots laiks darījumu kontaktu veidošanai un ienākumu palielināšanai. Būs daudz enerģijas un prāts, un intelekts augstā līmenī. Izmanto to lietderīgi.

VĒZIS

Piktosies, jo kāds kolēģis nebūs kārtīgi paveicis savus pienākumus. Pasaki, ko domā, bet nedari neko citu vietā. Visai drīz tā var pārvērsties par sistēmu.

LAUVA

Jāatsvaidzina zināšanas un iemaņas – pameklē kursu vai izglītības iestāžu programmas. It īpaši pievērs uzmanību visam, kas saistās ar mūsdienu tehnoloģijām.

JAUNAVA

Profesionālajā jomā daudz paveiksi, bet līdztekus tam jārisina arī kādas saimnieciska rakstura problēmas mājās. Laba diena lietišķo un juridisko jautājumu kārtošanai.

SVARI

Šodien mazliet nelāgs garastāvoklis. Var nākties uzņemties papildus pienākumus vai risināt sarežģītas situācijas. Darbā nestrīdies par sīkumiem, gudrākais piekāpjas.

SKORPIONS

Profesionālajā jomā neplāno varoņdarbus, jo viss uz priekšu virzīsies gausi un pat liksies, ka sprunguļi riteņos. Reizumis ir tādi brīži, kad vajag piebremzēt.

STRĒLNIEKS

Vai darbā vai biznesā līdzās ir cilvēki, uz kuriem vari paļauties, un kuri izdarīs visu tieši tikpat labi kā tu pats? Tas ir svarīgs jautājums. Ja rodas šaubas, tad ir pienācis laiks kaut ko mainīt.

MEŽĀZIS

Pievērs uzmanību finanšu jautājumiem un uz vieglu peļņu neceri. Bet tas jau nav tavā stilā... Tu zini, ko nozīmē rūpīgs un neatlaidīgs darbs. Tas tiks novērtēts.

ŪDENSVĪRS

Daudz enerģijas - izmanto to lietderīgi, jo patlaban ir tavu iespēju laiks. Vajag kaut ko mainīt dzīvē, nojaucot ierasto kārtību un dodot ceļu kaut kam jaunam.

ZIVIS

Tu jau zini, ka visus darbus vienlaikus paveikt nav iespējams, tāpēc koncentrējies uz svarīgāko. Tev pašam sava galva uz pleciem, bet kolēģu ieteikumi arī noderēs.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu