Šodienas redaktors:
Artūrs Guds

Piektdienas horoskops: 6. septembris

Foto: Unsplash

Horoskops piektdienai, 6. septembrim.

AUNS

Pirmajā vietā naudas lietas. Meklē jaunas iespējas, kā palielināt ienākumus, nebīsties no izaicinājumiem un darbības paplašināšanas, taču visas vienošanās noformē līgumos.

VĒRSIS

Svarīga attiecību tēma, tajā iesējami piedzīvojumi, kaislības un dažādas peripetijas. Var arī gadīties, ka jāpieņem izšķiroši lēmumi. Kad tiksi skaidrībā pats ar sevi, tad viss sakārtosies.

DVĪŅI

Ja jūti, ka attiecībās stabilitāte sāk pārvērsties garlaicīgā rutīnā, tad kaut kas ir jādara. Vislabākais – šovakar uzaicināt mīļoto uz romantisku un aizraujošu pasākumu.

VĒZIS

Veiksmīgs laiks prezentācijām, sabiedriskiem pasākumiem un komunikācijai. Ja nāksi klajā ar labām idejām, iespējams, atradīsies sponsori un atbalstītāji.

LAUVA

Lasi, izglītojies, meklē noderīgu informāciju un apdomā, kādas mācības varētu uzsākt rudenī. Ja iekrājies neizmantots atvaļinājums, tad sāc plānot ceļojumu.

JAUNAVA

Pienākumu netrūks nedz mājās, nedz darbā. Jā pārāk nodosies profesionālajām lietām, ģimene var sākt protestēt. Vakarā izdomā savējiem kādu aizraujošu izklaidi.

SVARI

Nevajadzētu uzņemties kredītsaistības vai iegādāties dārgas preces līzingā. Darba dunā neatstāj novārtā privāto dzīvi. Ir labs laiks, lai veidotu stabilas un ciešas attiecības.

SKORPIONS

Laba diena domubiedru meklējumiem. Izcelsies ar idejām un vēlmi darboties no sirds un ar atdevi. Tas tiks novērtēts gan ar atzinīgu vārdu, gan materiālā izteiksmē.

STRĒLNIEKS

Svarīgas naudas lietas – rēķināsi un kalkulēsi, lai visām vajadzībām pietiek. No finanšu labklājības lielā mērā būs atkarīgs iekšējais komforts. Padomā, kur un kā vari nopelnīt vairāk.

MEŽĀZIS

Darbu gūzma, bet paveiktais dos gandarījumu, jo izdosies tas, ko jau sen bijāt iecerējis. Vari mērķēt augstāk pa karjeras kāpnēm vai veidot savu biznesu, tikai jāuzmanās ar sadarbības partneru izvēli.

ŪDENSVĪRS

Daudz jaunas informācijas. Visu, ko šodien uzzināsi, vēlāk varēsi auglīgi izmantot. Vakarā uzmanība jāvelta privātajai dzīvei – ielūdz mīļoto cilvēku vai ģimeni omulīgās vakariņās.

ZIVIS

Kārtojot darīšanas iestādēs vai bankās, esi gatavs precīzi izklāstīt savu viedokli un apspriežamo tēmu pamatoti argumentēt. Vari risināt nekustamā īpašuma jautājumus.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu