KONKURSA UZVARĒTĀJI Mana minkas vasara

Foto: TVNET kolāža

Sadarbībā ar Gourmet Gold aicinājām tevi piedalīties amizantā fotokonkursā, iesūtot sava mīluļa foto brīvdienu noskaņās: kā tavs kaķis izbauda vasaru! Liels paldies par atsaucību un jautrajiem minku foto, no kuriem tad arī tika izvēlēti uzvarētāji!

Konkursa noteikumos solījām, ka divu oriģinālāko un jautrāko foto autori tiks pie balvu komplekta no Purina Gourmet Gold – nagu asināšanas paklāja un kaķu barības. Ar konkursa noteikumiem iepazīsties šeit.

Pirms atklāsim jums uzvarētājus – piedāvājam ieskatam asprātīgākos un arī sentimentālākos foto un saimnieku parakstus. 

"Vēlos konkursā pieteikt mūsu ģimenes mīluli - Mia, pavisam jauneklīgu, sportisku, ar labām manierēm apveltītu kaķenīti, kurai neviens šķērslis nav par grūtu, neviens augstums nav nesasniedzams. Ja arī reizēm sanāk kādu blēņu izdarīt, viņas maigais murājums un viltīgais acu skatiens ļauj vienīgi viegli pasmaidīt :) Tāda nu ir Mia, 4-gadīgā kaķene no Purvciema :) Bildītes tapušas brīdī, kad Mia atpūšas bērnu leļļu ratiņos :)"

Mia
Mia Foto: no personiskā arhīva

"Mani sauc Džefrijs, vasaras karstumā atveldzējos saldētavā, daudz gulēju un vārīju zaptes, un marinēju gurķus, nu vismaz centos palīdzēt 😂"

Džefrijs
Džefrijs Foto: No personīgā arhīva

"Paldies par iespēju piedalīties un padalīties ar šo bildi un ne tikai... Visticamāk, es nepiedalītos šajā konkursā, ja šonedēļ nebūtu uzzinājusi skumju lietu. Manam mīļajam draugam Mikam konstatēja audzēju zarnās. Tāpēc iespējams, ka šī būs mana pēdējā un skaistākā bilde, kas paliks pēc ..."

Miks
Miks Foto: No personīgā arhīva

"Sveiki, pielikumā nosūtu sava kaķa vasaras top bildi. Murzikam ir 13 gadi, viņš ir mājas kaķis, bet vasarā vedu viņu pastaigās ar siksniņu. Šī jau ir trešā valsts, kurā Murziks dzīvo kopā ar mums. Tālajā 2011. gadā mēs viņu paņēmām pavisam maziņu, ciemojoties pa Lieldienām pie vīra radiniekiem Ukrainā. Tad pēc 4 gadiem Murziks kopā ar mums pārvācās uz Londonu, un nu jau 5 gadus dzīvojam Latvijā."

Murziks
Murziks Foto: No personīgā arhīva

Pēc patiesi grūtas izvēles, jo jūsu visu iesūtītie kaķu foto ir pelnījuši aplausus, lēmām, ka uzvarētāji būs:

Sudrabkažoka skaistulis Pipars 

"Sveiki, mūsu mīlulis Pipars svin savu 16. dzimšanas dienu pašā vasaras plaukumā. Dzimšanas dienu svinam katru gadu ❤️ Viņam mīļākais gardums visu gadu garumā tieši ir no Purina gourmet - tunča pastēte. Varbūt šis ir viņa ilgmūžības, spriganuma un spīdīgās spalvas noslēpums. Ar sveicieniem Pipara ģimene."

Foto: No personīgā arhīva

Un kaķu lēdija  dāma, kura sapņo par slaidu figūru

"Manai Mincei neizdevās nomest lieko svaru, lai varētu bezrūpīgi sauļoties pludmalē, tāpēc vasaru lielākos pavadīja guļot un domājot, kā būtu, ja būtu. 🤭"

Foto: no personiskā arhīva

Konkurss tapis sadarbībā ar Gourmet Gold.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu