Šodienas redaktors:
Artūrs Guds

Vīnes policija aviopasažiera ratiņkrēslā atrod 14 kilogramus kokaīna (1)

Foto: Schutterstock.com

Vīrietis ratiņkrēslā lidojis no Brazīlijas uz Vīni, lai saņemtu medicīnisko palīdzību. Taču lidostā viņam uzmanību pievērsuši Austrijas policijas dienesta suņi. Kārtības sargi vīrieša ratiņkrēslā atraduši vairākus kilogramus kokaīna.

Narkotiku meklēšanas suņi Vīnes lidostā ir izsekojuši neparastu kontrabandas triku. Kā ziņo izmeklētāji, viņi kāda pasažiera ratiņkrēslā uzoduši 14 kilogramus kokaīna, kura vērtība uz ielas ir aptuveni 1,5 miljoni eiro.

Saskaņā ar policijas sniegto informāciju incidents notika jau jūlija vidū, kad 39 gadus vecs vīrietis bija devies no Brazīlijas uz Austriju. Venecuēliešu izcelsmes vīrietis pārvietojās ar elektrisko ratiņkrēslu, un viņam līdzi bija dokumenti, kas saistīti ar medicīniskām procedūrām, kuras viņš esot vēlējies veikt Vīnē.

Narkotikas sēdeklī un atzveltnē

Pēc tam, kad policijas darbinieki uzzināja par pasažieri, dienesta suņi “Utz” un “Pitt vom Taffatal” sajuta ratiņkrēslā specifisku smaržu un signalizēja policistiem par atradumu. Pēc tam sēdeklī un atzveltnē tika atrasts “augstākās kvalitātes” kokaīns, ziņo policija.

Galu galā atklājās, ka venecuēlietis nemaz nebija atkarīgs no ratiņkrēsla un bija izmantojis šo ierīci tikai kā maskēšanās līdzekli. Vīrietis tika arestēts.

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu