Pirmdienas horoskops: 9. septembris

Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 9. septembrim.

AUNS

Gatavojies aktīvai strādāšanai. Jau no darba nedēļas pirmās dienas tik daudz pienākumu, ka neredz ne gala, ne malas. Vēlams izveidot plānu turpmāko dienu darbiem, lai nav jukas.

VĒRSIS

Var pavērties jauni ceļi un uzrasties cilvēki, kas atbalsta tavas idejas, vēlas darboties kopā un uzskata tevi par autoritāti. Vienīgi atceries, ka visas norunas nostiprināmas juridiski „stipros papīros”.

DVĪŅI

Esi piesardzīgs jaunu kontaktu veidošanā. Daudzi labprāt uzturas tavā sabiedrībā, bet nebūtu par skādi pavērtēt, kāpēc kāds ļoti vēlas draudzēties vai uzmesties par padomdevēju.

VĒZIS

Neapspried savas idejas ar citiem, lai nav jāsastopas ar skeptiķiem vai skauģiem. Ja pietrūkst kādu zināšanu - ir taču septembris un tīmeklī daudz izglītošanās piedāvājumu.

LAUVA

Jāuzmanās no intrigantiem un tukšu solījumu kaisītajiem, turklāt jāpārbauda svarīgā informācija pirms reaģēt vai izplatīt to tālāk. Īpaša uzmanība pievēršama arī juridiskiem aspektiem.

JAUNAVA

Var rasties pēkšņas idejas, un vēlme pēc pārmaiņām darbā vai biznesā. Neklausi nevienu - tev sava pārliecība un savs ceļš ejams. Turklāt pārmaiņas nestu arī labumu finanšu ziņā.

SVARI

Pratīsi smaidīt un īstajā brīdī cilvēkiem pateikt īstos vārdus. Tu jau zini, ka bieži vien ar laipnību var panākt vairāk, nekā ar piktošanos. Pozitīva diena.

SKORPIONS

Lietišķajā jomā var izveidoties spēcīga partnerība nākotnes projektiem, taču jāraugās, lai viss godīgi. Vēlams iespējamās peļņas sadali jau tagad fiksēt līgumos.

STRĒLNIEKS

Ir plāni, bet... vissvarīgākajā brīdī no tevis neatkarīgi apstākļi liek mainīt ieceres un norunas. Atceries, ka ar vējdzirnavām cīnīties nav vērts. Vajag nogaidīt.

MEŽĀZIS

Ja esi čakli strādājis, tad tiksi atalgots. Darbā tā var būt prēmija vai piemaksa, biznesā – lielāka summa firmas kontā. Vajag orientēties uz peļņu un neapstāties pie sasniegtā.

ŪDENSVĪRS

Prāts vai intuīcija? Ko ņemt vērā, bet ko uzskatīt par blēņām? Labāk uzticies sajūtām - ātri tiksi skaidrībā, kas kurš ir un kas citiem „aiz ādas”.

ZIVIS

Lai arī kā gribētos mieru, dzīve griezīsies kā vēja ģenerators brāzmās. Var sanākt liela skriešana starp darba un mājas pienākumiem, it īpaši, ja ir bērni skolas vecumā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu