Šodienas redaktors:
Artūrs Guds

Sestdienas horoskops: 14. septembris

Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 14. septembrim.

AUNS

Nesteidzīga mājas diena, un saimniecības darbi – jāsakopj teritorija, jāpadomā par ziemas krājumiem. Iespējams, jāpalīdz arī radiniekiem. Parūpējies par vecāko paaudzi.

VĒRSIS

Šodien nav vēlamas sabiedriskās aktivitātes, jo tā laiks iztērēsies neauglīgi. Labāk lasi, nododies meditācijām, dodies garās pastaigās.

DVĪŅI

Diezgan daudz uzmanības paņems mājas un ģimenes pienākumi. It īpaši tad, ja ir skolas bērni. Kādam jāpalīdz tikt galā ar mācībām, kādam – izlemt būtiskus nākotnes jautājumus.

VĒZIS

Šodien vairāk nekā citkārt jāgādā par harmoniju ģimenē. Izrādi uzmanību saviem mīļajiem, palutini, parūpējies par mājas saimniecību.

LAUVA

Pirmajā vietā privātā dzīve – sirdslietās romantiskas noskaņas. Ir labs laiks attiecību stiprināšana. Ja patlaban sirds brīva, tad atver to mīlestībai.

JAUNAVA

Dari to, kas sniedz harmoniju. Satiecies ar draugiem, dodies izbraucienā, garā pastaigā vai meklēt mežā sēnes. Tas šķitīs lieliski – apvienot patīkamo ar lietderīgo.

SVARI

Pievērsies mājas dzīvei, palutini savējos un padomā par ziemas krājumiem – ievārījumiem, saldētām ogām un augļiem, kā arī garda mājas vīna brūvēšanu. Lēni nesteidzīga saimnieciskā rosība.

SKORPIONS

Ar prieku saimniekosi mājās, un vislabāk jutīsies savējo lokā, ģimeniskā atmosfērā. Būsi noskaņos sarūpēt kādus krājumus ziemai: saldētavā jāieliek ogas un zaļumi, burciņās sēnes, gurķi, tomāti.

STRĒLNIEKS

Pievērsies saimniecības darbiem un ģimenes lietām. Ieplāno mājas vai dārza darbus, apciemo vecākus vai tālākus radus, vai arī palutini sevi ar izbraucienu.

MEŽĀZIS

Dažādi aizraujoši piedzīvojumi iespējami sirdslietās. Kāds mīļotajā cilvēkā ieraudzīs jaunas personības šķautnes, kāds satiks savu īsto un vienīgo.

ŪDENSVĪRS

Izej sabiedrībā, piedalies saviesīgos pasākumos. Būsi mīļi gaidīts un atradīsies uzmanības centrā. Ģimenē jāgādā par saticību. Labāk runāt, nevis staigāt ar aizvainotu sejas izteiksmi.

ZIVIS

Būsi priecīgs, ka vari pavadīt laiku kopā ar saviem mīļajiem un izbaudīsi šo dienu no sirds. Brīvajiem ļaudīm iespējama interesanta iepazīšanās.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu