Šodienas redaktors:
Lauma Lazdiņa

Svētdienas horoskops: 15. septembris

Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 15. septembrim.

AUNS

Labprāt pavadīsi laiku kopā ar savējiem, atbalstīsiet cits citu un apspriedīsiet nākotnes ieceres. Būs skaidrs, ka ģimene – tā ir vērtība. Pozitīva diena.

VĒRSIS

Necenties mājiniekiem diktēt noteikumus, jo tas var novest pie strīdiem. Ja esi iecerējis kādus pārkārtojumus, apspriedies un uzklausi visus viedokļus.

DVĪŅI

Labs laiks pārkārtojumiem mājās. Tu esi apveltīts ar lielisku gaumi un stila izjūtu, tāpēc ģimenes locekļi ar iecerēm būs apmierināti. Vari izdaiļot un mainīt mājokļa iekārtojumu.

VĒZIS

Attiecību tēmā iespējami raibi piedzīvojumi. Dzīve griezīsies kā krāsains karuselis - simpātiju dzirkstis un saviļņojošas emocijas. Tikai nevajag zaudēt galvu, jo, kas strauji uzmirdz, var strauji izplēnēt.

LAUVA

Pievērsies attiecību jomai, vajadzētu tās mazliet atsvaidzināt un piešaut asumiņu. Kādam kaislības nedod miera, kādam šis un tas svarīgs izrunājams ar mīļoto cilvēku.

JAUNAVA

Šodien visu uzmanību veltīsi ģimenei un saimniecības darbiem. Jau no paša rīta rosīsies virtuvē, lai palutinātu savējos. Vari sākt remontu, pārkārtot mājokli, uzlabot interjeru.

SVARI

Velti laiku atpūtai un spēku atjaunošanai. Veselīgs ēšanas režīms un vitamīnu kūre nāks tikai par labu. Derēs arī relaksējošas masāžas vai garas pastaigas dabā.

SKORPIONS

Pārskati rēķinus, saplāno ģimenes budžetu tuvākajam laikam un lūkojies pēc jaunām peļņas iespējām. Idejas šajā jomā var būt labu labās. Galvenais – nešaubīties.

STRĒLNIEKS

Vai privātajā dzīvē viss ir tā, kā tu gribētu? Izvērtē, ko pats dari vai nedari, kāda ir tava attieksme un vēlmes. Ja grūti tikt skaidrībā, palīdzēs labākā drauga vai draudzenes skats no malas.

MEŽĀZIS

Laiska un pozitīva diena. Jāsarīko maza mājas ballīte draugiem. Spirdzinoši kokteiļi, intelektuālas sarunas... un atkal jauna enerģijas deva! To vajadzēs, lai jaunajā nedēļā var aktīvi darboties.

ŪDENSVĪRS

Domas pie sirdslietām. Ļaujies mīlestībai un baudi dzīvi visās tās krāšņākajās izpausmēs: romantika, sirsnība, uzticama pleca sajūta līdzās. Daudz pozitīvu emociju.

ZIVIS

Ja tev ir ģimene, tad jāgādā par saticību un jāsargās no strīdiņiem. Vēlams kaut kur iziet, apmeklēt pasākumus, lai nav „burzīšanās” mājās. Brīvajām sirdīm iespējama intriģējoša satikšanās.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu