Trešdienas horoskops: 18. septembris

Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 18. septembrim.

AUNS

Nemierīga diena, daudz darbu un papildus pienākumi. Šodien iespējama aizķeršanās arī iepriekš izplānotiem darbiem. Jāpieskata procesi un „jātur roka uz pulsa”.

VĒRSIS

Var nākt kāds interesants piedāvājums. Materiālā izteiksmē diez vai uzreiz būs labums, taču ir iespējas iegūt sadarbības partnerus nākotnes projektiem.

DVĪŅI

Darbu daudz, bet viss iet no rokas. Tikai esi uzmanīgs, ja darīšanas ar līgumiem un finanšu dokumentiem. Izlasi katru rindu, un jo sevišķi tās, kas maziem burtiņiem rakstītas.

VĒZIS

Ej pasaulē ar smaidu, tā atbildēs ar to pašu. Domā vairāk par gaišo, neļauj vaļu pesimismam. Šī diena var būt sarežģītāka nekā citas, bet paveiktais nesīs augļus nākotnē.

LAUVA

Grandiozos plānus atstāj vēlākam laikam. Taču ātri realizējami projekti ies no rokas, bet vislabāk tos veikt kopā ar cilvēkiem, uz kuriem var paļauties par visiem simts procentiem.

JAUNAVA

Nesatraucies, ja darbi nevirzās uz priekšu tik ātri kā gribētos. Lietišķo ideju netrūks, pieraksti tās un noglabā vēlākam laikam. Laba diena ideju ģenerēšanai.

SVARI

Enerģija virmos, būs mērķi un redzējums, kā tos sasniegt. Prāts atvērts jaunām zinībām, ir vērts ieskatīties kursu un semināru piedāvājumā tīmeklī.

SKORPIONS

Svarīgas naudas lietas. Iesaisties jaunos projektos vai uzņemies papildus pienākumus. Pienācis laiks pamest komforta zonu - vajag meklēt jaunas iespējas.

STRĒLNIEKS

Saglabā optimismu un pozitīvu skatījumu uz dzīvi. Turies tālāk no stresa situācijām un strīdiem. Nekautrējies apspriest atalgojumu un skatīties, kur un kā nopelnīt vairāk.

MEŽĀZIS

Uzņemies papildus pienākumus, iesaisties jaunos projektos – ar ienākumiem būsi apmierināts. Piemērots laiks uzkrājumu veidošanai un ieguldījumiem īpašumā un remontdarbos.

ŪDENSVĪRS

Var gadīties, ka šodien kaitinās vadības vai darījumu partneru idejas. Cilvēkus nepārtaisīsi, bet, ja esi šādā situācijā, tad ir vērts padomāt par kādām pārmaiņām.

ZIVIS

Prāts darbosies asi, un tu spēsi uz visu paskatīties no stratēģiskā viedokļa. Tikai neapspried savas ieceres ar citiem. Ne šodien, ne turpmāk.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu