Šodienas redaktors:
Artūrs Guds

Paula Stradiņa slimnīcā sestdienas vakarā bija izveidojusies ārkārtas situācija

Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīca
Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīca Foto: @Stradina_slimn

Sestdien, 7. septembrī, plkst. 21.00 Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas 25. korpusa 2. stāvā bija izveidojusies ārkārtas situācija, jo slimnīcas personāls pamanīja gruzdēšanu. Nekavējoties tika uzsākta pacientu un personāla evakuācija – visi pacienti pārvietoti uz slimnīcas A1 ēku. Tūlītēji tika izsaukts Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, teikts slimnīcas paziņojumā.

Pašlaik apdraudējums ir novērsts un situācija tiek pilnībā kontrolēta, tiek nodrošināta pilnīga drošība gan pacientiem, gan personālam. Nav pamata uztraukumam, jo slimnīca turpina savas darbības nepārtrauktību – pacientu aprūpe un slimnīcas pakalpojumi tiek sniegti ierastajā režīmā.

“Šis notikums atgādina par Stradiņa slimnīcas novecojošo infrastruktūru un tikai vēlreiz apliecina, cik svarīga ir moderna un jauna korpusa izbūve, uz kuru kopīgiem spēkiem virzāmies. Mūsu personāls un pacienti ir pelnījuši strādāt un ārstēties mūsdienu prasībām atbilstošos apstākļos”, paziņojumā norāda slimnīca.

Darbība Paula Stradiņa slimnīcas 25. korpusa 2. stāvā tiks pilnībā atsākta tiklīdz būs gūta pārliecība par pilnīgu drošību.

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu