Šodienas redaktors:
Lauma Lazdiņa

Noskaties "Mani policija "atšuva"!" VP nesoda motociklistu, kurš ar savu braukšanu dižojas "TikTok" (2)

Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Latgalē motociklists traucies pa koplietošanas ceļu ar vismaz 180 km/h. Aizmugurē sēdošais pasažieris filmējis visu savā telefonā, kadrā nofilmēts arī spidometrs. Video publicēts sociālajā medijā, vēsta raidījums "Bez tabu".

Pie raidījuma vērsās sieviete, kura lūdza neatklāt viņas vārdu. Sieviete atsūtīja video, kas ticis publicēts sociālajā medijā "TikTok". Tajā iemūžināts, kā motociklists traucas ekstrēmi bīstamā ātrumā. Neprātīgo izbraucienu iemūžinājis motocikla pasažieris, ar vienu roku turoties, lai nenokristu, ar otru – turot telefonu un filmējot. Video arī redzams spidometrs, kas rāda, cik neprātīgi motocikls joņo. Sieviete raidījumam sacīja, ka šis motociklists ir bēdīgi slavens ar savām izdarībām uz koplietošanas ceļiem. Video ticis uzņemts Latgalē, Balvu novadā.

Iemesls, kāpēc sieviete šo video uzrādīja raidījumam, ir fakts, ka Valsts policija viņu "atšuva", kad viņa vērsās pie likumsargiem, pieprasot saukt pie atbildības motociklistu. Lai gan braucēja identitāte zināma un video policisti redzējuši, motociklists nav sodīts par atļautā ātruma neievērošanu.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

Nepalaid garām!
Uz augšu