Šodienas redaktors:
Lauma Lazdiņa

Noskaties "Lai viņiem bišķiņ smadzenes atlec!" Šoferis neapmierināts - uzlīmju dēļ auto neiziet apskati (7)

Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Jānis savas ģimenes spēkratus aplīmējis, lai varētu drošāk justies ceļu satiksmē. Uzlīmes ir gana spilgtas un automašīnu padara redzamāku. Tiesa, tehniskās apskates laikā secināts, ka šādi transportlīdzekļi satiksmē piedalīties nedrīkst, vēsta raidījums "Bez tabu".

"Šis ir tas nelaimīgais busiņš, kuru neizlaida. Pateica uzreiz: "Noplēst uzlīmes!" Turpat tās noplēsu, un uzreiz divnieks bija iekšā," stāsta Jānis.

Sašutumu nav izraisījuši tādi tehniskie bojājumi kā numura apgaismojuma izdegšana vai kāda beigta gumija, kas nolietojusies. Lielākais pārsteigums bijis par auto uzlīmēm, kuras Ceļu satiksmes drošības direkcijas inspektors turpat uz vietas ir licis plēst nost, jo tās it kā maldinot citus šoferus. Aizkrauklietis ir pārliecināts, ka uzlīmes, tieši pretēji, brīdina šoferus un liek aizdomāties, ka distance tiešām ir jāievēro un ka priekšā braucošajā transporta līdzeklī tiešām nevajadzētu iebraukt.

Vēl mulsinoši Jānim licies, ka par vienu un to pašu putekļu sarga gumiju apskatē dabūjis gan "1", gan "2" tehniskajā novērtējumā. Uzlīmju esamība uzskaitīta par neatļautu cita veida pazīšanās zīmi – maldinošu informāciju.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

Nepalaid garām!
Uz augšu