Šodienas redaktors:
Lauma Lazdiņa

Video Velsas princese paziņo, ka pabeigusi ķīmijterapijas kursu (1)

Foto: Andrej Isakovic

Velsas princeses Ketrīnas un prinča Viljama profilā platformā "X" publicēts paziņojums, ka Ketrīna ir pabeigusi ķīmijterapijas kursu.

"Līdz ar vasaras tuvošanos beigām nevaru vārdos izteikt, cik atvieglota jūtos par ķīmijterapijas ārstniecības kursa noslēgumu.

Pēdējie deviņi mēneši mūsu ģimenei ir bijuši neticami smagi. Dzīve, kā jūs zināt, var mainīties vienā mirklī, un mums bija jāatrod veids, kā orientēties vētrainajos ūdeņos un nezināmajos ceļos.

Vēža ārstēšana ir sarežģīta, biedējoša un neparedzama ikvienam, īpaši tuvākajiem.

Tā arī jūs noved aci pret aci ar savām ievainojamībām iepriekš nepieredzētā veidā un līdz ar to paver jaunu skatījumu uz visu.

Šis laiks galvenokārt ir atgādinājis man un Viljamam būt pateicīgiem par vienkāršajām, bet svarīgajām lietām dzīvē, kuras tik daudzi no mums bieži uzskata par pašsaprotamām. 

Tagad fokusēšos uz to, lai darītu visu iespējamo un izvairītos no vēža. Lai gan esmu pabeigusi ķīmijterapiju, mans ceļš uz pilnīgu atveseļošanos ir garš.

Tomēr es ar nepacietību gaidu, kad varēšu atgriezties darbā, un nākamajos mēnešos uzņemšos vēl dažus publiskos pasākumus," raksta princese. 

2024. gada 22. martā princese Ketrīna paziņoja, ka viņai atklāts vēzis un nozīmēta ķīmijterapija. 

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu