Šodienas redaktors:
Lauma Lazdiņa

Ieviesīs izmaiņas 15., 21. autobusa un 35. trolejbusa maršruta kustībā

SIA "Rīgas satiksme" autobuss.
SIA "Rīgas satiksme" autobuss. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Noslēdzoties Hipokrāta un Malienas ielas krustojuma pārbūves darbu posmam, no šodienas tiks atjaunota 15. un 21. autobusa maršruta kustība pa Malienas ielu, kā arī uz laiku tiks veiktas izmaiņas 35. trolejbusa maršruta kustībā, informēja uzņēmumā "Rīgas satiksme".

35. maršruta trolejbuss virzienā uz Mežciemu kursēs pa maršrutu līdz Sergeja Eizenšteina ielai, tālāk pa Sergeja Eizenšteina ielu, Malienas ielu, Hipokrāta ielu un tālāk pa maršrutu.

Savukārt virzienā uz Centrāltirgu trolejbuss kursēs pa maršrutu līdz Hipokrāta ielai, tālāk pa Hipokrāta ielu, Malienas ielu, Sergeja Eizenšteina ielu un tālāk pa maršrutu.

Virzienā uz Juglu un Mežciemu 15. un 21. maršruta autobusi, kā arī 35. maršruta trolejbusi apstāsies Malienas ielā esošajās pieturvietās "Sociālās aprūpes centrs "Mežciems"", "Celmu iela" un "Hipokrāta iela".

Autobusi un trolejbuss neapstāsies Mežciema ielas pieturvietās "Līduma iela" un "Hipokrāta iela".

Virzienā uz Dārziņiem, Imantu un Centrāltirgu 15., 21. maršruta autobusi un 35. maršruta trolejbusi apstāsies Malienas ielā esošajās pieturvietās "Malienas iela", "Celmu iela" un "Sociālās aprūpes centrs "Mežciems"". Savukārt neapstāsies Mežciema ielā esošajās pieturvietās "Mežciema iela" un "Līduma iela".

Tiks slēgta pagaidu pieturvieta "Sociālās aprūpes centrs "Mežciems"" Sergeja Eizenšteina ielā abos virzienos, kas tika izvietota uz remontdarbu laiku.

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu