Šodienas redaktors:
Artūrs Guds

Noskaties Skultē steidzīga šofere "lido" gandrīz ar 200 km/h un tiek pie barga soda (14)

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pirmdien, 9. septembrī, Valsts policijas amatpersonas fiksēja kādu īpaši steidzīgu automašīnas "Nissan Qashqai" vadītāju. Autovadītāja pārvietojās ar ātrumu 186 km/h, lai gan atļautais ātrums šajā ceļa posmā ir 90 km/h.

Šā gada 9. septembrī pulksten 15.17 Limbažu novadā, Skultes pagastā, Valsts policijas Rietumvidzemes iecirkņa Reaģēšanas nodaļas amatpersonas fiksēja būtisku ātruma pārkāpumu. Uz autoceļa Baltezers - Igaunijas robeža, 50. kilometrā, sieviete vadīja transportlīdzekli "Nissan Qashqai", pārsniedzot atļauto braukšanas ātrumu par vairāk nekā 90 km/h – autovadītāja pārvietojās ar ātrumu 186 km/h, pie atļautajiem 90 km/h.

Šajā gadījumā autovadītājai tiks piemērots attiecīgs sods – saskaņā ar Ceļu satiksmes likumu par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu vairāk par 70 kilometriem stundā transportlīdzekļa vadītājam piespriež naudas sodu no 1400 līdz 2000 eiro un atņem vadīšanas tiesības uz laiku no 12 līdz 36 mēnešiem.

Valsts policija aktīvi turpinās uzraudzīt ceļu satiksmi un veiks nepieciešamos pasākumus, lai nodrošinātu satiksmes drošību. Aicinām visus autovadītājus ievērot ceļu satiksmes noteikumus un braukt atbildīgi.

Tāpat Valsts policija atkārtoti atgādina, ka ceļu satiksmes noteikumu ievērošana ir būtiska drošai ceļu satiksmei. Šāda veida pārkāpumi apdraud gan autovadītāju, gan citu satiksmes dalībnieku drošību.

Nepalaid garām!
Uz augšu