Šodienas redaktors:
Artūrs Guds

Klix by Citadele kļūst par plašāko pilna servisa maksājumu risinājumu sniedzēju Baltijā

Foto: Publicitātes foto

Klix by Citadele kļūst par plašāko banku pilna servisa maksājumu risinājumu Baltijā, kas vienas integrācijas ietvaros piedāvā internetbankas, karšu, Apple Pay un Google Pay maksājumus, kā arī iespēju sadalīt maksājumu ar aizdevēju starpniecību.

Google Pay un Apple Pay ieviešana vienas integrācijas ietvaros apliecina bankas Citadele apņemšanos nodrošināt inovācijas un ieņemt vadošo lomu finanšu tehnoloģiju jomā. Pilna servisa platforma uzņēmumiem Baltijā nodrošina risinājumu, kas apvieno visus galvenos maksājumu veidus un arī savieno tirgotāju ar vairākiem aizdevējiem. Tas ļauj tirgotājiem piedāvāt saviem klientiem drošu maksājumu pieredzi, vienlaikus atvieglojot arī piekļuvi finansējumam, kad tas ir nepieciešams.

"Mēs turpinām uzstādīt jaunus maksājumu standartus Baltijas reģionā, piedāvājot plašu maksājumu klāstu ar vienu vienkāršu integrāciju. Esam priecīgi saviem klientiem piedāvāt patiešām pilnīgu maksājumu risinājumu, kas ne tikai aptver visus populārākos maksājumu veidus, bet arī viegli integrējas ar dažādām kredītiestādēm. Tas pozicionē Klix by Citadele kā pārliecinošu tirgus līderi, nodrošinot ērtas un efektīvas maksājumu iespējas gan uzņēmumiem, gan patērētājiem," saka Vladislavs Mironovs, bankas Citadele valdes loceklis stratēģijas realizācijas, digitālās un biznesa attīstības jautājumos.

2024. gada pirmajā pusē, salīdzinot ar šo pašu periodu pērn, Klix by Citadele darījumu skaits ir pieaudzis par 44 %, darījumu apjoms audzis par 16 %, savukārt lietotāju skaits par 95 %. Klix ir kļuvis par lielāko spēlētāju transporta maksājumu apstrādē, apkalpojot tādus sabiedriskā transporta uzņēmumus kā Rīgas satiksme, Mobilly, Vivi un LTG (Lietuvā). Transporta sektorā vien katru dienu Klix by Citadele tiek apstrādāti vairāk nekā 25 tūkstoši maksājumu.

Citadele ir pirmā un vienīgā banka Baltijā, kas piedāvā šāda līmeņa integrāciju, un turpina nodrošināt saviem klientiem rīkus, kas nepieciešami, lai arvien vairāk attīstītu digitālos pakalpojumus. Šis solis atspoguļo arī plašāku redzējumu par digitālo maksājumu ieviešanu un finansiālo iekļaušanu visā reģionā.

Klix ir bankas Citadele paspārnē radīts universāls tiešsaistes maksājumu pieņemšanas risinājums, kas nodrošina e-maksājumu infrastruktūru tirgotājiem Baltijā, sniedzot iespēju izvēlēties piemērotāko apmaksas metodi – maksāt uzreiz, izmantojot karti vai internetbankas maksājumu, vai piešķirto maksājumu.

Klix by Citadele partneru skaits ir sasniedzis vairāk nekā 1500 e-komercijas tirgotājus visā Baltijā. Klientu lokā ir gan elektronikas preču un mēbeļu tirgotāji, gan arī dažādu pakalpojumu sniedzēji, kā airBaltic, Mobilly, Pasažieru vilciens, RD Electronics, RDE.lt, Tet, K Senukai, Senukai.lt, 1a.lv, 1a.lt, Varle, Mēness aptieka, Jahonts, Sony Center, MySport, Dermatoloģijas klīnika, Baltijas vēnu klīnika, Anti Aging Institute, 4. Dimensija un daudzi citi.

Uz augšu