Noskaties Igaunijā sabiedrības kritiku izpelnās autobusa šoferis, kurš veic bīstamu manevru

Foto: Ekrānuzņēmums no video

"TikTok" vietnē izplatījies video, kurā redzams, kā "Lux Express" autobusa vadītājs veic bīstamu manevru, krustojumā braucot pie sarkanās gaismas. Incidents notika uz Tallinas-Narvas šosejas, ziņo laikraksts "Postimees".

Zem šī video, kas vienas dienas laikā ir guvis gandrīz 20 tūkstošus skatījumu, vairāki lietotāji ir atzīmējuši "Lux Express" kontu, gaidot komentārus.

Ingmārs Ross redakcijai apstiprina, ka viņi ir informēti par šo nepatīkamo incidentu. "Mēs šo situāciju uztveram ļoti nopietni. Lai gan tas bija autobuss, kas atgriezās bāzē un tajā nebija pasažieru, mūsu rūpes ir visu satiksmes dalībnieku drošība," viņš piebilst.

@tikt_o_k #foryoupage #fyp #foryou #luxexpress @luxexpressestonia ♬ Danger - SoundAudio

Pēc Rosa teiktā, viņi ir sākuši iekšējo izmeklēšanu, lai noskaidrotu incidenta detaļas. "Mēs veiksim papildu pasākumus, tostarp papildu autovadītāju apmācību vai ieviesīsim disciplinārsodus, lai novērstu līdzīgas situācijas nākotnē," viņš piebilst.

"Mēs apliecinām, ka mūsu uzņēmums nepieļauj bīstamu uzvedību uz ceļa un turpinās strādāt, lai uzlabotu mūsu darbinieku drošības un atbildības kultūru. "Lux Express" atvainojas saviem klientiem, citiem satiksmes dalībniekiem un kolēģiem, kuri ik dienu smagi strādā, lai nodrošinātu ceļu satiksmes drošību," viņš norāda.

Nepalaid garām!
Uz augšu