Otrdienas horoskops: 17. septembris

Foto: Stephanie Connell/Shutterstock

Horoskops otrdien, 17. septembrim.

AUNS

Iespējams, jāiemācās kaut kas jauns, taču tā nav problēma. Tev gudra galva, ātri apgūsi. Ja paveras jauni ceļi, izvērtē, parēķini un ar lēmumu nekavējies.

VĒRSIS

Ja vēlies profesionālajā jomā kaut ko mainīt, tad ļoti rūpīgi jāizvērtē visi par un pret. Labs laiks dažādām mācībām – profesionālo iemaņu papildināšanai vai interešu izglītībai.

DVĪŅI

Ir vērts apsvērt iespējas iesaistīties jaunos projektos un ir vērts ielūkoties darba sludinājumu portālos. Vakarā atvēli pietiekami daudz laika arī sev, lai pārdomās vai meditācijās sakārtotu domas.

VĒZIS

Sadarbības partneri jāizvēlas rūpīgi un jāieklausās citu pieredzē. Kā mēdz teikt – gudrais mācās no citu kļūdām, negudrais no savām. Šodien īpaši svarīga kritiskā domāšana.

LAUVA

Nauda kontā vairosies, ja uzdrošināsies nākt klajā ir oriģinālām idejām. Ja kāds apšauba vai brīnās, tad tev ar viņu nav pa ceļam. Meklē partnerus, kas uztver, saprot un atbalsta.

JAUNAVA

Būsi pirmais darītājs un ar savu entuziasmu aizrausi pārējos. Tavas idejas atradīs dzirdīgas ausis. Piemērots laiks prezentācijām un sadarbības partneru meklējumiem.

SVARI

Profesionālajā jomā var pavērties labas iespējas. Tikai nevajadzētu turēties striktos rāmjos, bet pieiet visam radoši - brīvi improvizējot. Tu to proti un ideju tev netrūkst.

SKORPIONS

Esi uzmanīgs ar finansēm – nevajadzētu aizdot un aizņemties, iespējamas netīkamas situācijas. Profesionālajās lietās sargies ieslīgt pašapmierinātībā, jo tad veiksme var novērsties.

STRĒLNIEKS

Paplašini darbības lauku un ķeries pie jauniem projektiem. Mēdz teikt, ka trakajiem pieder pasaule, un šķietami utopiskas idejas ir attīstības virzītājspēks.

MEŽĀZIS

Ja plānotas lietišķas tikšanās, tad kārtīgi sagatavojies. Potenciālie darījumu partneri vai darba devēji vēlēsies dzirdēt pamatotus argumentus un izvērstu izklāstu par iecerēm un vēlmēm.

ŪDENSVĪRS

Nespēkojies ar vadību un kolēģiem, bet rāmi un mierīgi dari savu darāmo. Šoreiz nederēs teiciens, ka strīdos dzimst patiesība. Ir vērts padomāt par jauniem izaicinājumiem.

ZIVIS

Profesionālajā jomā atbildīgi pienākumi. Darbi birst kā no pārpilnības raga un burtiski krājas kaudzītē. Neuzņemies vairāk nekā spēj pacelt, no tā labuma nebūs nevienam.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu