VIDEO Kleistos 19 gadus vecs puisis ar motorolleru ietriecas kokā un nositas

Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Svētdien, 15. septembrī, Kleistos dzīvība izdzisa kādam jaunam puisim. Viņš kopā ar meiteni uz motorollera bija devušies izbraucienā un pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ nobrauca no ceļa un ietriecās kokā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Buļļu ielā pirmdien, 16. septembrī, piestāja spēkrats, no kura izkāpa trīs jaunā puiša piederīgie ar svecēm un ziediem rokās. Traģiskais negadījums notika svētdien, 15. septembrī, agri no rīta.

Kā stāsta apkārtnē satiktie iedzīvotāji, bija dzirdams skaļš blīkšķis, bet sākotnēji neviens negāja skatīties, kas uz ceļa noticis.

"Sanāk tā, ka puspiecos no rīta brauca divatā un ietriecās kokā. Ap astoņiem no rīta izsauca kaimiņiene ātro palīdzību. It kā tas puisis uz vietas bija beigts. Bet meitene – tālāk bija aizlidojusi. Tad viņa tur sēdēja, kamēr izsauca ātro palīdzību. Ātrā palīdzība atbrauca, savāca. Viņa nāca pie samaņas; droši vien, tie, kas tirgojas ar puķēm, nāca pakaļ puķēm. Raudāja, bļāva. Izsauca ātro palīdzību," stāsta Jānis, kas strādā blakus negadījuma vietai.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Nepalaid garām!
Uz augšu