PULSS Ieroči pret Krieviju, pretgaisa aizsardzība un Latvija ANO DP. Intervija ar Baibu Braži

Raidījuma "Pulss" vadītāja Linda Anna Dāldere
Raidījuma "Pulss" vadītāja Linda Anna Dāldere Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA

Krievijas agresija Ukrainā turpinās, un arī Latvija spēcīgi izjūt agresorvalsts klātbūtni, ko tikko pierādīja militārā drona nokrišana Rēzeknes novadā. Skaidrs, ka Latvijai aktīvi jāstrādā ar starptautiskajiem partneriem un sabiedrotajiem, lai uzlabotu mūsu aizsardzības spējas, kā arī vairotu visu iespējamo atbalstu Ukrainai tās cīņā pret okupantiem. TVNET raidījums "Pulss" iztaujās ārlietu ministri Baibu Braži par to, kā Latvijas diplomātiem sokas šo svarīgo mērķu sasniegšana un mūsu interešu pārstāvēšana pasaules mērogā.

Tiešraide ir beigusies. Pilno ierakstu skaties 19. septembrī portālā TVNET.

Raidījuma tēmas:

  • Atbalsts Ukrainai tās cīņā pret agresorvalsti. Vai izdosies pierunāt rietumvalstis ļaut Ukrainai izmantot visus to piešķirtos ieročus pret objektiem Krievijā?
  • Ar kādiem cita veida "ieročiem" Latvijas diplomāti vēl palīdz Ukrainai?
  • Kā sabiedrotie reaģēja uz Krievijas militārā drona ielidošanu NATO teritorijā, un vai beidzot gaidāmi būtiski uzlabojumi mūsu pretgaisa aizsardzībā?
  • Latvijas kandidatūra uz ANO Drošības padomes nepastāvīgās dalībvalsts statusu - vai izdodas pārliecināt arī attālas pasaules valstis, ka nākamā gada jūnijā jābalso par Latviju?
  • Vai Latvija gatavojas ASV ārpolitikas pārmaiņām pēc novembrī gaidāmajām prezidenta vēlēšanām?
  • Jauns darba cēliens Eiropas Savienības augstākajās institūcijās - kā izmaiņas ietekmēs Latvijas intereses?
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu