Krievijā drona triecienā aizdegusies munīcijas noliktava Toropecā (46)

Papildināts
Foto: AP/Scanpix

Krievijas Tveras apgabalā naktī uz trešdienu ukraiņu dronu trieciena rezultātā izcēlies plašs ugunsgrēks raķešu un cita veida munīcijas noliktavā Toropecā, ziņo amatpersonas.

Apgabala gubernators Igors Rudenja devis rīkojumu daļēji evakuēt Toropecas iedzīvotājus.

Kā pavēstīja avots Ukrainas Drošības dienestā (SBU), "Ukrainas bezpilota lidaparāti Krievijas Tveras apgabalā iznīcināja noliktavu ar "Iskander", "Tochka-U" un planējošām aviobumbām. Šonakt SBU, Galvenās izlūkošanas pārvaldes un Speciālo operāciju spēku bezpilota lidaparāti burtiski noslaucīja no zemes virsmas lielu Krievijas Aizsardzības ministrijas Galvenās raķešu un artilērijas pārvaldes noliktavu Toropecā Tveras apgabalā".

"Noliktavā atradās raķetes, kas paredzētas operatīvi taktiskajiem kompleksiem "Iskander", taktiskajām raķešu sistēmām "Tochka-U", planējošās aviobumbas un artilērijas munīcija. Pēc Ukrainas dronu atlidošanas sākās ārkārtīgi spēcīga detonācija," piebilda avots.

Vietējo iedzīvotāju nofilmētajos video redzami milzīgi dūmu mākoņi, kas pārklājuši visas debesis, nepārtraukti sprādzieni, kā arī izsisti logi un durvis pašā pilsētā.

Naktī par sprādzieniem tika ziņots arī Krievijas Brjanskas, Smoļenskas, Tulas un Orlas apgabalos.

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu