Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

video Īpaši emocionāls vēstījums no Velsas princeses: esmu pateicīga...

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Emocionālajā videoklipā, kas filmēts pagājušajā mēnesī Norfolkā, Velsas princese Ketrīna un viņas vīrs, princis Viljams redzami kopā ar saviem trim bērniem svinam princeses atveseļošanos. 

"Tā kā vasara tuvojas beigām, es vēlos jums pateikt, kāds atvieglojums ir beidzot pabeigt ķīmijterapijas kursu," tika teikts viņas vēstījumā.

(2024. gada 22. martā princese Ketrīna paziņoja, ka viņai atklāts vēzis un nozīmēta ķīmijterapija.)

Pēc lieliskajām ziņām par Velsas princeses ķīmijterapijas ārstēšanas beigām Velsas princis un princese ne tikai dalījās ar ļoti aizkustinošu video, bet arī ir pārveidojuši savus sociālo mediju kontus. Keita un princis Viljams atjauninājuši savus profila attēlus gan X, gan Instagram lapās, nomainot fotoattēlu, kas tika uzņemts, viesojoties Īrijā 2020. gadā.

Profila attēlā karaliskais pāris sēž viens otram līdzās uz piknika sedziņas. Princis un princese tur viens otra roku, un fotomirklis ir notverts, kad princese smejoties atmet galvu. Arī princis foto izskatās relaksēts un ar dzīvi apmierināts. 

Kā zina, teikt eksperti, atjaunotā informācija viņu sociālo mediju kontā varētu liecināt par “jaunu sākumu”, kas tā arī ir, kolīdz tika paziņots par Keitas atveseļošanos. 

Kāds ir tālākais plāns? Keita savā vēstījumā arī minēja, ka tagad “mana uzmanība ir pievērsta tam, lai darītu visu, ko varu, lai izvairītos no vēža atgriešanās”, un atzina, ka pēdējie deviņi mēneši viņas ģimenei ir bijuši “biedējoši un neparedzami”.

"Vēža ceļojums ir sarežģīts, biedējošs un neparedzams ikvienam, īpaši tuvākajiem," atklāja princese. 

Princese atklāj, ka šī pieredze ir atgādinājusi viņai un viņas vīram "pārdomāt un būt pateicīgiem par vienkāršām, bet svarīgām lietām dzīvē, kuras tik daudzi no mums bieži uzskata par pašsaprotamām. Vienkārši mīlēt un būt mīlētam".

Lai gan paziņots par ķīmijterapijas kursa pabeigšanu, princese stāsta, ka ārstēšanās aizvien turpinās. "Lai gan esmu pabeigusi ķīmijterapiju, mans ceļš uz dziedināšanu un pilnīgu atveseļošanos ir garš, un man ir jāturpina pieņemt katru dienu, kāda tā nāk."

Tomēr Ketrīna arī uzsver, ka gaida ar nepacietību laiku, kad varētu atgriezties darbā, un nākamajos mēnešos, kad vien varēs, uzņemsies dažas publiskas darbības.

"Visiem tiem, kas turpina savu vēža ceļu, – es palieku ar jums, plecu pie pleca, roku rokā. No tumsas var nākt gaisma, tāpēc ļaujiet tai spīdēt spilgti," ziņojumu emocionāli noslēdz Keita. 

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu