Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Mana nevainības zaudēšanas pieredze. Niklāvs un Rasa dalās pieredzē (2)

Foto: Zilonis studijā

Digitālā satura veidotājs Niklāvs Mičulis un influencere Renāte Rasuma raidījumā "Zilonis studijā" atklāti stāsta par nepilngadīgo seksu un savu pirmo reizi – kā tika zaudēta nevainība. 

Kad raidījumā Renātei Rasumai sākumā jautā, kā viņa spēj tik atklāti par seksu runāt savā sociālajā kontā, viņa saka – pateicoties mammai. "Mums šī tēma ir bijusi vienmēr brīva, un nekad nav bijuši aizspriedumi. Man arī kā tīnim vienmēr ir interesējis klausīties, kas jauns notiek pieaugušo pasaulē. Un tā iemesla dēļ, ka mēs varējām tik brīvi runāt ģimenē par šīm tēmām un vienmēr, kad uzdevu jautājumus, man tika atbildēts, es varu arī tagad brīvi runāt par šīm tēmām," atbild Renāte.

Foto: Zilonis studijā

Arī Niklāvs min, ka vecākiem nav aizspriedumu, ka viņš ir savos sociālajos kontos dalījies savā seksuālajā pieredzē. 

Niklāvs nevainību zaudēja 16 gadu vecumā. Vai tas bija sabiedrības spiediens? 

"Lai cik izlaidīgs es izskatītos no malas, es esmu sirdī romantiķis, un tās bija man tādas pirmās attiecības. Tas nenotika pēkšņi - bet gan pakāpeniski un progresīvi. Ļoti dabīgi tas notika. Vai es ar tagadējo prātu es nogaidītu? Nē, absolūti tas bija īstajā laikā. Kāds no augšas teica – šitam džekam tas notiks tagad," stāsta Niklāvs. 

Renāte no nevainības atvadījās gadu vēlāk - 17 gadu vecumā. Vai tas bija agri, vai viņa lēca pēdējā vagonā? "Man tobrīd bija sajūta, ka esmu kaut ko iekavējusi. Bija periods, kad bija stilīgi mājas ballītes, pirtis - jaunieši savācas un ir interesanti pamēģināt ko jaunu. Un te bieži arī zaudē nevainību draudzenes. Esmu šokējusies, bet pati arī sapratu, ka laiks iet, ka vajadzētu kādu pieredzi. Bet esmu pateicīga par savu pieredzi 17 gados, kad biju attiecībās, un tas nebija tualetē vai mājas ballītē, svešā gultā," atklāj Renāte. 

Vai bija salda pēcgarša? "Noteikti, neko sāļu nesagaršoju. Bet, protams, tas bija ārkārtīgi neveikli. Es pat nezinu, vai līdz pat šai dienai to var saukt par seksu. Bet normāli - iederīgi bija. Man prieks, ka nebija spiediena no citiem," atzīst Niklāvs. 

Foto: Zilonis studijā

"Pirmā reize noteikti nebija tā, kas gāza no kājām. Ar katru reizi palika aizvien labāk," atbild Renāte. 

Vairāk skaties raidījumā "Zilonis studijā"

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu