Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Turpmāk piespriesto naudas sodu varēs apmaksāt notikuma vietā ar maksājumu karti

Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Valsts policija

Valsts policija informē, ka naudas sodu par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem, kuru amatpersonas ir fiksējušas un piemērojušas, apturot pārkāpēja transportlīdzekli, ir iespējams apmaksāt turpat notikuma vietā, izmantojot maksājumu karti.

Valsts policijas automašīnās ir uzstādīti POS termināļi, kas sniedz iespēju iedzīvotājiem ērti un ātri apmaksāt naudas sodu par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem uzreiz pēc lēmuma pieņemšanas, izmantojot maksājumu karti.

Veikt soda apmaksu ar maksājumu karti iedzīvotāji ir aicināti, lai izvairītos no situācijām, kad apmaksa kļūdaini tiek veikta uz citu konta numuru vai arī aizmirst to izdarīt un parāds nonāk pie parādu piedzinējiem. Tāpat pastāv iespēja, ka, ievadot nepieciešamo informāciju maksājuma mērķī, tiek pieļauta kļūda un maksājums netiek pareizi novirzīts.

Izvēloties apmaksu ar maksājumu karti, iedzīvotāji atvieglo sodu apmaksas procesu, kā arī tas notiek droši un efektīvi. Valsts policija aicina iedzīvotājus arī pašus jautāt likumsargiem par apmaksas veikšanu, izmantojot maksājumu karti.

Valsts policija aicina vadītājus atbildīgi piedalīties satiksmē, ievērot ceļu satiksmes noteikumus, tādējādi izvairoties no pārkāpumiem, kā arī rūpēties par savu un citu ceļu satiksmes dalībnieku drošību.

Nepalaid garām!
Uz augšu