VIDEO "Bolt Drive" auto un tramvaja sadursme Āgenskalnā. Atklājas jaunas detaļas

Foto: Kristofs Girgensons/Facebook

Naktī uz trešdienu Rīgā, Āgenskalnā, kāda jauniešu trijotne izraisījusi nopietnu avāriju. Braucot lielā ātrumā ar nomas automašīnu, jaunie puiši ietriecās tramvajā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Neilgi pirms plkst. 1.00 netālā nama iedzīvotāju Agritu no cieša miega izrāva negaidīts un skaļš troksnis, kas atskanēja no ielas. Sieviete nekavējoties izskrēja no mitekļa, lai saprastu, kas notiek.

Diennakts videonovērošanas uzņemtajos kadros redzams, ka, luksoforā iedegoties zaļajam gaismas signālam, tramvajs sāk kustību pa Slokas ielu. Brīdi vēlāk nesaprotamu iemeslu dēļ pa vienvirziena ceļu, braucot pretēji kustības virzienam, no Nometņu ielas lielā ātrumā izšaujas "Toyota" markas spēkrats, kura sānus rotā "Bolt" logotips. Seko tik pamatīgs trieciens, ka tramvaja sastāvs tiek izsists no sliedēm.

Policijā saka – brauciens bijis klaji pretlikumīgs. Šoferis pie stūres sēdies bez tiesībām un ir nepilngadīgs, kas nozīmē, ka arī uzņēmuma "Bolt Drive" lietotāja profils iegūts nelegāli. Tagad vaininiekam priekšā lielas izmaksas gan par mantiskiem zaudējumiem, gan līdzbraucēju veselību.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Nepalaid garām!
Uz augšu