Kadirovs sūdzas, ka “Tesla” nobloķējusi viņa kontrabandas “Cybertruck” (5)

Foto: Рамзан Кадыров / Telegram

Miljardierim Īlonam Maskam piederošā “Tesla” ir attālināti atslēgusi Čečenijas vietvalža Ramzana Kadirova automašīnu “Cybertruck”.

“Tas, ko ir izdarījis Īlons Masks, ir nepiedienīgi. No sirds dāvina dārgas dāvanas un pēc tam attālināti tās atslēdz. Jūs droši vien atceraties viņa dāvanu – “Cybertruck”, kuru mēs aprīkojām ar ložmetēju un nosūtījām uz speciālo militāro operāciju. Šis transportlīdzeklis lieliski darbojās kaujās. Tas demonstrēja manevrētspēju un labu apkalpes aizsardzību,” savā Telegram kanālā rakstīja Kadirovs.

Čečenijas vietvaldis sacīja, ka Masks ir rīkojies “necilvēcīgi”.

Augustā Kadirovs apgalvoja, ka Masks viņam nodevis “Cybertruck”. Čečenijas līdera Telegram kanālā publicētajā videoklipā bija redzams, kā viņš brauc ar elektromobili pa Groznijas ielām. Automašīnas bagāžniekā bija ievietots ložmetējs. Pēc Kadirova teiktā, šis auto tika nosūtīts uz fronti.

Vēlāk pats Īlons Masks noliedza informāciju par “Cybertruck” dāvināšanu. “Vai jūs nopietni esat tik atpalikuši, ka domājat, ka es uzdāvināju “Cybertruck” Krievijas ģenerālim?” viņš rakstīja sev piederošajā sociālajā tīklā X.

“Tesla” “Cybertruck” stila elektrisko pikapu ar četru riteņu piedziņu sāka ražot 2023. gadā. Ar vienu uzlādi automašīna spēj nobraukt vairāk nekā 800 kilometrus. Oficiāli Krievijā šis modelis netiek pārdots; no ārvalstīm importēto šādu transportlīdzekļu cena pārsniedz 20 miljonus rubļu.

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu