Beta Beidz par nesteigšanos dzemdēt: mēs tāpat uz šīs pasaules esam pārāk daudz!

Foto: Zilonis studijā

Pēdējos gados izveidojošos tendenci ar ģimenes ligzdiņas vīšanu nesteigties un  bērnus laist pasaulē nobriedušā vecumā atbalsta radio un TV personība un digitālā satura veidotāja Beta Beidz. Uzzini viņas viedokli!

Kā raidījumā "Zilonis studijā" atzīst Beta Beidz, mēs esam pirmā sieviešu paaudze, kura ir patstāvīga. "Mūsu mammas bija atkarīgas no vīrieša, lai viņš parūpējas. Tāpat mūsu vecmammas un vecvecmammas. Pirmo reizi mēs kā jaunas sievietes varam parūpēties par sevi un darīt, ko mēs gribam, un mēs to ļoti izbaudām.

Tāpēc mēs nekur nesteidzamies ar bērniem," secina digitālā satura veidotāja.

Beta arī uzskata, ka bērniem tomēr labāk ir nobrieduši vecāki, nevis jauni, “kas var izskriet līdz un taisīt tusiņu“. “Nobriedis cilvēks bērnam var vairāk iedot nekā jauns. Piemēram, ja es skatos uz savu mammu, liels viņai paldies par to, ko viņa man ir devusi, bet es viņai dzimu 19 gados.

Es biju zem ābeles, viņa brauca uz tusiem. Savukārt, ja nākamie bērni dzimst 40 gados, ir pavisam cita audzināšana. Tāpēc es nedomāju, ka tā ir slikta lieta,” skaidro Beta.

“Es nedomāju, ka mums vajadzētu steigties precēties un dzemdēt. [..] Mēs tāpat uz šīs pasaules esam pārāk daudz, tā ka varbūt tas pat ir forši, ja dzimstība mazlietiņ piebremzējas un

mēs kļūstam mazlietiņ vecāki un izmirstam – es esmu tā kā par to,” "Zilonis studijā" saka Beta.

Vairāk skaties sarunu šovā "Zilonis studijā".  

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu