Sestdienas horoskops: 21. septembris

Foto: Shutterstock

Horoskops sestdienai, 21. septembrim.

AUNS

Šodien nepaliec mājās, bet kaut kur aizbrauc, apskati vēstures objektus, interesantas vietas, apmeklē rudens gadatirgus. Jauni iespaidi un pozitīvs noskaņojums.

VĒRSIS

Kaut kur aizbrauc, apskati Latvijas vai kaimiņzemju skaistās vietas, izbaudi dabas taku relaksējošo mieru, esi kopā ar saviem mīļajiem. Ja sirds brīva, kāda tikšanās tai liks pukstēt straujāk.

DVĪŅI

Jāgādā par saticību un ģimenes saišu stiprināšanu, ko labi var realizēt, sarīkojot radu saietu, kopīgas pusdienas vai dārza svētkus saviem mīļajiem.

VĒZIS

Piemērots laiks, lai pievērstos mājas darbiem, remontētu un pārkārtotu. Kad labi pastrādāts, sarīko ballīti radiem un draugiem. Jautras sarunas, joki un daudz optimisma.

LAUVA

Pavadi šo dienu mierīgi, bez vētrainām sabiedriskām aktivitātēm. Labāk velti laiku sev. Vajadzēs tikt skaidrībā arī par kādiem privātās dzīves jautājumiem.

JAUNAVA

Brīvajiem ļaudīm iespējama interesanta iepazīšanās, kam var sekot aizraujoši piedzīvojumi un vētrainas kaislības. Pārdomā labi, ko vēlies no attiecībām. Pāriem – jauka un sirsnīga kopā būšana.

SVARI

Attiecībās svarīga garīgā sapratne un līdzīgs skatījums uz pasaules lietu kārtību. Dodies kopā ar mīļoto izbraucienā vai apmeklējiet kultūras pasākumus. Brīvajiem ļaudīm iespējama liktenīga satikšanās.

SKORPIONS

Attiecībās vēlme pēc stabilitātes un stiprā pleca līdzās. Ja starp tevi un otro pusīti kas risināms, tā ir tikai jūsu abu darīšana, privātās tēmas neapspried ar citiem.

STRĒLNIEKS

Nestrīdies ar ģimenes locekļiem, bet atrodi laiku izrunāties. Jāturas tālāk no dinamiskas attiecību skaidrošanas. Labāk viens mīļš vārds nekā „lekcija” par to, kas labi un kas ne.

MEŽĀZIS

Dodies izbraucienā dabā vai uz kādu no kaimiņzemēm. Pārdomu brīžus var sagādāt sirdslietas. Nerīkojies pārsteidzīgi, neļaujies kaprīzēm, bet runā ar mīļoto cilvēku par to, kā jūties un ko vēlies.

ŪDENSVĪRS

Privātajā dzīvē romantika, gaisīgs flirts un dvēseliskas noskaņas. Cilvēks, ar kuru esi kopā, var ienest tavā dzīvē tīkamu harmoniju un līdzsvaru. Novērtē to!

ZIVIS

Patiesības un viedo atziņu graudus meklē garīgās zinībās, filozofiska pieeja palīdzēs tikt skaidrībā dažādās situācijās. Vakarā izej sabiedrībā, pavadi laiku ar draugiem un gūsti no tā baudījumu un enerģiju.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu