Šodienas redaktors:
Lauma Lazdiņa

Piektdien uz Latvijas ceļiem pieķerti vēl pieci dzērājšoferi

Policija un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests norobežo teritoriju uz laiku pie tirdzniecības centra "Origo" Elizabetes ielā.
Policija un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests norobežo teritoriju uz laiku pie tirdzniecības centra "Origo" Elizabetes ielā. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Piektdien Latvijā pieķerti pieci dzērājšoferi, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Visi pieci dzērājšoferi pieķerti Rīgas reģionā.

Diviem šoferiem sākti administratīvā pārkāpuma procesi, bet trīs šoferiem sākti kriminālprocesi, tostarp vienam dzērājšoferim konfiscēts transportlīdzeklis, bet no diviem piedzenama transportlīdzekļa vērtība.

Piektdien ceļu satiksmes jomā pieņemti 395 administratīvo pārkāpuma lēmumi, tajā skaitā 189 par ātruma pārsniegšanu un divi par agresīvu braukšanu.

Aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 129 ceļu satiksmes negadījumi un tajos cietuši 17 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policijas pārstāvji.

Dažādas traumas guvuši tostarp pieci velosipēdisti, divi gājēji un viens elektroskrejriteņu vadītājs.

Rīgas reģionā notikuši 92 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 11 cilvēki, Zemgales reģionā fiksēti 16 negadījumi, kuros cietuši divi cilvēki. Vidzemē uz ceļiem reģistrētas 14 avārijas, kurās cietuši divi cilvēki, Latgalē notikuši seši ceļu satiksmes negadījumi, no kuriem vienā traumas guvis viens cilvēks, kā arī Kurzemē notikusi viena avārija, kurā cieta viens cilvēks.

Diennakts laikā ceļu satiksmes jomā konstatēti 394 administratīvie pārkāpumi, tostarp 189 atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanas gadījumi un divi agresīvas braukšanas gadījumi.

Nepalaid garām!
Uz augšu