Šodienas redaktors:
Lauma Lazdiņa

Sestdien pieķerti vēl 10 dzērājšoferi

Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Khosro/Shutterstock

Sestdien Latvijā pieķerti desmit dzērājšoferi, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Tostarp četri dzērājšoferi pieķerti Zemgales reģionā, pa diviem - Vidzemē un Kurzemē, bet pa vienam dzērājšoferim pieķerts Rīgas un Latgales reģionā.

Diviem šoferiem sākti administratīvā pārkāpuma procesi, bet astoņiem šoferiem sākti kriminālprocesi, tostarp vienam dzērājšoferim konfiscēts transportlīdzeklis, bet no septiņiem piedzenama transportlīdzekļa vērtība.

Kopumā sestdien ceļu satiksmes jomā pieņemti 476 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 213 par ātruma pārsniegšanu un divi par agresīvu braukšanu.

Aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 96 ceļu satiksmes negadījumi un tajos cietuši desmit cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policijas pārstāvji.

Dažādas traumas guvuši divi velosipēdisti, viens gājējs un viens elektroskrejriteņu vadītājs.

Rīgas reģionā noticis 51 ceļu satiksmes negadījums, kuros cietuši septiņi cilvēki, Zemgales reģionā fiksēti 15 negadījumi, kuros cietis viens cilvēks. Kurzemē reģistrēti 15 negadījumi, kurās cietis viens cilvēks, Latgalē notikuši septiņi ceļu satiksmes negadījumi, no kuriem vienā traumas guvis viens cilvēks, bet Vidzemē notikuši astoņi negadījumi, kuros nav bijis cietušo.

Kopumā aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes jomā pieņemti 476 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 213 par ātruma pārsniegšanu un divi par agresīvu braukšanu.

Nepalaid garām!
Uz augšu