Šodienas redaktors:
Lauma Lazdiņa

Otrdienas horoskops: 24. septembris

Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 24. septembrim.

AUNS

Līdera dotības tev ir asinīs. Pratīsi iedvesmot cilvēkus un viņi akceptēs tavas oriģinālās idejas. Daudz ko panāksi ar personības šarmu un pievilcību.

VĒRSIS

Padomā, kā vari paplašināt darbošanos. Vai varbūt nomainīt darbības jomu. Ideju netrūks, un domubiedri arī atradīsies. Kāds jauns projekts var tikt uzņemts ar aplausiem.

DVĪŅI

Profesionālajā vidē viegli atradīsi kontaktus ar cilvēkiem un sekmēsies arī sarežģītas sarunas. Taču ar vērtējošu skatu raugies uz tiem, kas dzied saldās lakstīgalu mēlēs un vēlas pēkšņi kļūt par draugiem.

VĒZIS

Ja paveras jauni ceļi un nāk kāds vilinošs piedāvājums, vajag noskaidrot visus apstākļus un uzklausīt labu draugu viedokļus. Lēnā garā pieņemsi vispareizāko lēmumu.

LAUVA

Ja kaut kas nenotiek pēc tava prāta, uztver visu mierīgi, bez stresa un emocijām – tiksi ar pienākumiem galā izcili. Trakajā dienu skrējienā atrodi laiku arī sev, lai atpūstos un padomātu.

JAUNAVA

Vari ieplānot un realizēt to, par ko sen esi sapņojis. Ļoti aktīva diena - būs daudz notikumu, no kuriem tu smelsies dzīves pieredzi. Tavi padomi noderēs arī citiem.

SVARI

Varbūt pienācis laiks mainīt darbu vai pievērsties privātajam biznesam. Naudas lietās Fortūna rādīs labvēlīgu vaigu. Un – kādu sēklu iesēsi, tādu ražu novāksi.

SKORPIONS

Esi atvērts dialogam un ieklausies kolēģu vai sadarbības partneru viedoklī. Svarīga ir arī komunikācijas forma – izturies toleranti un vairāk smaidi. Ar laipnību viss atrisinās daudz sekmīgāk.

STRĒLNIEKS

Sekmīgi risināsi lietišķās sarunas, pratīsi argumentēt viedokli un būsi autoritāte. Taču arī mūžīgajam optimistam reizumis rodas stress un „uzdod nervi”, tāpēc neaizmirsti par atpūtu. Pusdienas laikā vai vakarā izej pastaigāt.

MEŽĀZIS

Neuzspied savu viedokli un nejaucies citu konfliktos. Pašam arī dažādi svarīgi jautājumi risināmi. Ieklausies iekšējā balsī, kas ļaus pieņemt pareizākos lēmumus.

ŪDENSVĪRS

Prezentē jaunu projektu vai iepazīstini ar metodēm, kā esošo procesu padarīt efektīvāku. Tavos spriedumos un padomos ieklausīsies un pats arī zināsi, kā kurā situācijā rīkoties.

ZIVIS

Darbā vai biznesā seko līdzi naudas lietām – labi paveikti pienākumi atbilstoši arī jāatlīdzina. Nekautrējies apspriest finanšu jautājumus.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu